Csendben leszek megigérem. Nem szoktam mondani hogy én megmondtam, nagyon ritka, inkább kisebb papíroknál utalok rá. Vannak néha kivételek, de felesleges itt bárkinek bármit mondania mert ahogy a hatalmas esésre 19.5 ről 10 alá, úgy a hirtelen menetelésre sem számított senki amikor sanyi is csak 16-ot ordibálta kétségbe esésében hogy annyit ér. Miért ragadtak be annyian 16, majd 14, 12 környékén mert a 19 volt az agyukban, mint neked most a 24. Képzeld el milyen lenne a topik ha mindenki csak optipista lenne én ezeken a szinteken pesszipista vagyok. Saját jogom, mint neked is a tiéd. Mindig leírtam, csak saját vélemény, mint most is.
Rövid csatiból "kitépték" a hírre, de valahogy hiányzik a folytatás...! hmm A pingi egy napi járásra van csak! Arra számítok, hogy elérjük a 600-t, majd lepattan (nem pont 600-ról) és újból nekimegyünk egy ezressel feljebb, az ellenállás és a 120% környékére! Ott lehet egy pihi majd, akár korr, vagy konszol...! Az átlagos emelkedéssel számolva, a kék 61.8% elérésére van két hónapja! Ez csak ta és számok, a forgatókönyv változhat...:) OTP/D (mai nincs rajta) https://ibb.co/thzzYQr
Figyelj.... én azt mondom hogy akár igazad is lehetne, ha akkor írnád a h.lyeségeid amikor tényleg esik, vagy megmondod hogy nagyjából innen meg innen esik, mint mondjuk maci. De te csak azt mondod jön az armageddon.... aztán ha elkezdünk esni jössz hogy na megmondtam..... de csak szólok, az hogy ha hónapok múlva történik valami amit mondtál az nem igazán számít. De tessék.... vegyél ts59 et. Ha esést vársz, meg omlást akkor miért nem veszel ?
OTP részvényesek ide!