Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ORK
ORK 2024. 12. 19. 18:17
Előzmény: #65159  the_outsider
Bármi lesz a vége…..ukrajnának VÉGE. Ezt mindenki tudja. Kimondani sosem fogják. Az ország szarrá bombázva…a lakosság produktív rétege londonban pizzafutár és soha nem  megy vissza romot talicskázni. Visszakápják az elfoglalt megyéket? Soha az életben…de mindegy is, mert még a legoptimistább hülyezöld is tudja, hogy senki nem költözik oda vissza, mert a ruszkik pár év múlva ugyis visszajönnek, így nem tervez oda egzisztenciát. A fiatalok kinyiffantak a fronton, vagy ideggyengeként fogják kezelgetni a visszatérőket 20 évig. Kapnak egy bábkormányt és a maradék értékeket is kitalicskázzák onnan( privatizálják) Na….hát ezt “nyerte” ukrajna azzal, hogy nem mondott le a NATO tagságról. Megérte????? Szerintem ukrajnában nincs olyan ember aki ne szavazna az azonnali békére. A ruszkik is rámentek? Igen…és? Számít ez a földönfutó ukriknak? Nem hinném.
the_outsider 2024. 12. 19. 17:25
A túl sok (nyilván értelmes forrásokat) olvasóknak és "nyugati hirszerzok"-et kritizálóknak:            

"Kellogg szerint a háború már eddig is hatalmas veszteségeket okozott, mintegy 350-400 ezer orosz katona és 150 ezer ukrán vesztette életét"          

De nyilván cáratyuska országában ezt minden lakossal is közölték már. Habár az ezen a fórumon már megjelent, kétszeres ukrán veszteségről álmodozó(k)nak talán maga ez az forrás nem feltétlen irányadó.          

Kb. 350 ezer orosz katona. Nagy segítség ez az orosz családoknak. "Köszönjük putyin!"               

https://www.portfolio.hu/global/20241219/elmondta-velemenyet-az-orosz-altabornagy-elleni-merenyletrol-donald-trump-embere-730785
Placi82 2024. 12. 19. 16:07
Előzmény: #65156  vigkrisz
Nincs helyismeretuk. És új hadviselés forma  a dronok harca. Gondolom dobaljak rájuk a garanatokat.
Hát igen eza tapasztalatlasag ára. Bezzeg a furgonba tuszkolt 100.000 és ukrán katona ki gyorskepzes utána fronton találja magát, az bezzeg az édesanyja mehében is tudta a veterán, és zsoldosok tudását főleg ebben az fajta és típusú háborúban. Jaaa nem. Ők is ugyanúgy hullanak mint az eszak Koreaiak ugyan azon oknál fogva!!!. 
Ja erről nem szólnak a nyugati hirszerzok? 😉Vajon miért nem?? Mert akkor többen követelmények azonnal békét? Hát milyen hülyén hangzana hogy naponta 1000 vagy 2000 fő az Ukrán "furgonos" besorozott katonák vesztesége.... Na Erre aztán varhatunk a libas mainstreamben. Z 30.000 fős veszteséget ismert el. Ahha hát persze....... nem a sokkal sokkal többszöröse.?? 
Csak ott a mi fajtának az Ukrán csori állampolgárok hullanak és jobban mint az eszak Koreaiak. Mert nem 11.000 fő van csak ott közülük. !!!!!!! 
vigkrisz 2024. 12. 19. 07:37
Előzmény: #65154  vigkrisz
+1 
szíriából is távozniuk kell, "papucsos, AK-s kecskepásztorok" elűzték őket
Leleplező műholdfelvételek: olyan bázist szerezhet meg Oroszország, ami miatt fájhat az egész NATO feje - Portfolio.hu
vigkrisz 2024. 12. 19. 07:36
putyin, a nagy stratéga, elmúlt 3 év termése, +2 nato ország, nato határ duplázódás és csak most jön a legjobb, 100 ezer nato katona soha nem látott közelségbe kerülhet az orosz határhoz, LOL
Kiszivárgott: katonákat küldenének Ukrajnába Európa vezetői, akár 100 ezer fegyveres is megindulhat - Portfolio.hu
Placi82 2024. 12. 18. 23:44
Előzmény: #65152  Istvan78
István en sajnállak téged. Nagyon. Te egy meg nem értett ember vagy. Téged senki se ért meg akkor már! Se Zed, se én, se Robben, se Murdoch, se Sehmet, se senki.... Mindenki egyszerűen félreért..... De én unom már . Hát nem én vitatkozok veled évek óta hogy a világ nem fehér és fekete, ahogy értelmezitek hanem a dolgok és a világ tortenesei szürke arnyalatuak.? 
Na itt befejeztem. Maradok tisztelettel.. Pá 
Istvan78 2024. 12. 18. 23:30
Előzmény: #65150  Placi82
Ez is egy hazugság részetekről, mert egybitesen tudtok csak gondolkodni, az árnyalt megítélés nagyon messze áll tőletek, szóval, hazugság, hogy általában véve az USA politikáját tisztának, erkölcsösnek állítottam volna be. Még az ukrán háborút illetően se történt ez teljesen, habár itt az ukránoknak van döntően igaza és mivel az amcsik támogatják ezt a harcot, ebben a relációban szimpatizálok velük. 
Szóval, hazudtok mindig, mert szeretitek az egyszerű, egybites magyarázatokat, megitéléseket. Olyan értelemben is, hogy aki nem veletek van, az mind ugyanazt képviseli a másik oldalon.
Istvan78 2024. 12. 18. 23:24
Előzmény: #65150  Placi82
Örülök Aszad bukásának, de nem ez volt a kérdés. Azt állítottad, hogy dicsőítettem az Aszad megdöntőket. Várom, hogy mely kommentemben tettem ezt.
(Persze, tudom, várhatom, mert nem volt ilyen és terelni, hazudozni fogsz a végtelenségig.)
Placi82 2024. 12. 18. 23:21
Előzmény: #65149  Istvan78
Hát úgy örülsz Aszad bukasanak mintha a magyar csapat vilagbajnoksagot nyert volna...
Mit kellene gondolnom.? Hmm? Következő etap se lesz jobb. Láttuk a tobbi arab országban..... És arra hívtam fel a figyelmedet. Hogy az USA által régen terroristaknak deffinialt 5-10millio usd  verdijasok, hősi forradalmarok lesznek. És forditva.... Lasd Oszamabinladen és társai élet útja .. Szóval óvatosan ítélkezel pajtás... 
Mert lehet 3 hónap múlva, újra iszlám államozni fognak és terroristazni az USA libsi mainstreamben . Meg hirtelen tomegsirokrol beszélni az ő oldalukon. Közben semmi se változott ott csak USA kulpoitikaja. Mert ezek a forradalmak megengedi aaz oroszoknak mégis a tamaszpontokat, vagy vissza akarják szerezni a most elvesztett Golani területet.... 😉😉😉😉
Mert USA elitnek  nincsenek barátai, csak érdekei!!!,
Na, ha így kételkednel, nem naivoznalak. 
Ui. Nem dicsoitetted, a forrafalmarokat, de drukkolsz nekik, ez atjon, viszont tényleg más írta a dicshimnuszokat.. :) Lehet igazuk lesz, de várjunk 2 hónapot, aztán itelkezzunk..... Szvsz
Istvan78 2024. 12. 18. 22:29
Előzmény: #65148  Placi82
Várom, hogy melyik kommentben dicsőítettem az Aszad döntő szervezeteket!
Placi82 2024. 12. 18. 22:18
Előzmény: #65145  Placi82
És mivel Istvanka nem Asszad mellett állok, se ellene. Mert nem. Éltem sziria a és nem tudom mi volt ott, az Arab tavasz leverese során azt tudom hogy ott volt az Iszlám Állam és az Al nuszra meg vagy 1 tucat másik szervezet akik ellene harcoltak és voltak civil felkelesek siita meg szunita ki tud igazságot tenni?? En igazságot tenni mint te nem tudok. 
Mert ez ennél bonyolultabb lehetett. 
És nem érted  mia bajom. Hogy aki az USA által verdijas  dzsihadistak terrorista volt  azt mára szabadság harcos.  Komoly allitasokat  tesznek ilyen pozíció emberek szinte semmi idő nem telt el. Kivizsgálásra esely sincs. Ezt a rohadtul manipulacio ezzel a farizeus hozzaállassal van tele a hocipom. És azokból akik esz nélkül szajkozzak, mint te
2014 ben  azov ott volt az USA legkomolyabb  szankcios listájan, állítólag okkal, pár évvel később  csodálatos hősök...... Valaki valamikor hazudik. A nép meg birka....... 6-7 nap alatt ilyen kijelentéseket tenni... Oda mert az elmúlt 6 nap  valaki odautazni egyáltalán a helyszínre vagy azt kommunikáljak amit az USA  mondanak.. ? Vizsgálat ennyi idő alatt? Ló. asz!!  USA pillanatnyi érdeke alapján megy mainstream hirek. Na mert kinek a kezében van? 
Ha holnap megtamadjak a golan fwnnsikot a dzsihadistak mert megbolondulnak véletlenül . Akkor USA bombázni kezdi őket,muszájbol na akkor leszel sz.rban.🤣. Sebaj gyorsan megirja mainstream mit kell gondolj. 😉 Hát az onnalo gondolkodás, ketelkedes hiánya ide vezet. Majd megmondjuk neked mit gondolj. Semmi baj. 
Istvan78 2024. 12. 18. 22:17
"Sokan mondták  hogy naiv vagy legalább 10 en. Meg a sajátjaid is tudják..... De hát szükség van hasznos  i.......kra."
Ez is hazugság, legfeljebb te mondtad meg Mudroch. A sajátjaim az én kommentjeimet lájkolják és te vagy a hasznos idióta, ez a helyzet.
Istvan78 2024. 12. 18. 22:11
Te örökké fantáziálsz, s a fantazmagóriáidat azonnak ténynek rögzíted magadban, s próbálsz meggyőzni másokat is, hogy azok tények. Mi az,, hogy 100 szakértő kell és hasonlók, ezeket az ujjadból szopod. Az Aszad erndszer bűneinek felderítése nem most kezdődött, narégóta sokat tudnak róla és te úgy beszélsz tömegsírokról, mintha egy krimiben egy eltűnt személyről lenne szó, s találnak egy csontvázat, s gondolják, hogy a csintváz az eltűnt személy. Korábban is tudtak a börtönökről, a kínzásokról, a saját lakosság elleni vegyi gázpokról, a saját lakosság elleni bombázásokról.
Te beszélsz libsi gondolkodásról? Folyamatosan képzelegsz, mindenféle negatív dolgokat kitalálsz az ukránokról.
Az meg egyenesen röhejes hazugság, hogy én vagy bárki dicsőíti az Aszad megdöntő terrorista szervezeteket, az amcsi se dicsőítik, sőt lebombáztak szíriai katonai raktárakat, hogy ne kerülhessenek "rossz kezekbe". Te és a Mudroch a képünkbe hazudtok.
Hozz egyetlen kommentet, ahol én vagy bárki kommentelő innen dicsőítette a terrorista szervezeteket! Várom!
Placi82 2024. 12. 18. 21:51
Előzmény: #65138  Istvan78
 Te nem ereszkedsz le  a szintemre? Akkor a sztratoszferaba kellene felmasznod pajtás., 😀Mikor menekült el Asszad? Mennyi idő telt el.? Milyen jogszerű alapos jogi vizsgálat történhet szerinted te...... Nagyon okos. Én ereszkedek le a te szintedre. Sajnos. Ott vannak sírok. Ki nyilatkozta hogy 157 ezer embert öltek meg Asszad ék? Akik kivegeztek őket az nyilatkozta? Ott van  ez az ENSZ háborús bunoket vizsgáló megbízott és ilyen rövid idő alatt minden TÁRGYI BIZONYÍTÉKOT BEGYUJTOTTEK???? NA NEEEEEE. A legfeluletesebb  és leggyorsabb trehány vizsgálathoz is kell legalább 100 szakértő a helyszínen és 3 hónap minimum. Ellentmondasok vizsgálata tanú vallomások, azokról videofelvetelek és jegyzokonyvek etc....
És ezek kozhiteles dokumentáció bemutatása es ENSZ  bíróság elé tárasa nyilvánosan. Mondtam én hogy libas bolsi fajta gondolkodás módod van sajnos. Hagyjuk már mögöttünk ezt a Rákosi felé 1 nap alatt ítéletet hozunk mert ezt kivanta Rosenfeld Matyas elvtárs. Nem azt vitatom hogy nem történt meg vagy megtortent vagy azt hogy a dzsihadistak is tették hasonlót anno, etc. Mindent elhiszek De. Bizonyíték nekem a bírósági ítélet a tárgyi bizonyítékok alapján. Nem kell Asszadnal ott lenni, el lehet ítélni tavoleteben is. De ennyi idő alatt bármiféle jogi kijelentés..... Ugyanmar
Egy gyilkossági ügyben se hoznak ítéletet akkor se ha kamera felvétel készült róla.. Itt meg tuti hogy nem dokumentak ezt kamerával......... 
Nem védem Asszadot, de röhejes hogy most ki van neked adva hogy a dzsihadistak át kell dicsoiteni és drukkolni és akkor ők a szabadsagharcosok. Ja tegnap meg terroristák voltak 10 milliós verdijjal a fejükön az USA által. Ne már Pistike. Naiv vagy. Ebből is látszik hogy az USA adminisztráció érdeke most az hogy szabadsagharcosok lettek a dzsihadistakböl. Olvastam erről 1986 Szovjet - Afgan háborúban Oszama bin laden. Akkor hős volt, hogy csak naa!! utána meg a sátán maga mikor USA ellen fordult. . Naiv vagy te Istvánka, mit nem bírsz ebből felfogni..? Ez politika. Most az USA a érdeke hogy a világ örüljon Asszad bukasanak, de meglatod olyan káosz lesz mint Libiaban és Afganisztánban ott hagyják mint kutya a sza.rat. A lényeg hogy a Ruszkikat kiseperjek onnan. Sikerült. Izrael ideiglenesen elfoglalta 1970 és években a golan fennsikot  most ideiglenesen (örökre) a maradék  többi részt. Mert ugye kell a biztonsagi zóna. Jár nekik. Az oroszoknak nem!! Igaz? 😉
Sokan mondták  hogy naiv vagy legalább 10 en. Meg a sajátjaid is tudják..... De hát szükség van hasznos  i.......kra. (Lenin) 
Placi82 2024. 12. 18. 21:25
Előzmény: #65141  vigkrisz
Ennyi idő alatt a repülő se ér oda átszállás nélkül  tisztelt Krisz úram. 😉.
A szállodába megerkezni, kicsomagolni es első megbeszelest, meetinget megtartani az kb 1 hét meg pluszba. Vagy ez a fickó a jövőbe lát.? Akkor a lottó számot is mondhatja. Vagy egy CBOE VIX értéket nekem 25' májusi call opciora. Az is elég nekem 😉. Ez így nem kosher, ezt nem szeretem a mai világban a  manipulaciot minden szinten, médiában, és minden  fronton....... 
Istvan78 2024. 12. 18. 20:14
Előzmény: #65142  Murdoch
Nem "járulékos veszteség", Hága felvette a háborús bűnösök listájára, még az amcsik is tiltakozta a túl magas civil áldozatszám miatt. De azért mégiscsak más, hogy a Hamasz legyilkolt 1500 civilt, ezután kezdődött egy háború, amiben nem voltak elég figyelemmel az arab civil áldozatokra, minthogy egy diktátor 10 éven keresztül börtönbe veti, kínozza az ellenzékét és 100 ezer embert a saját népéből egy tömegsírba temet. Nem érzel különbséget?
Murdoch 2024. 12. 18. 19:37
Előzmény: #65141  vigkrisz
Pár nap alatt a világ hirtelen tökéletesen tisztában lett a tömegsírokkal, kivizsgálva minden, expressz módra. De az, hogy gázában töredék idő alatt halomra lett bombázva közel 50k civil, zömmel nő és gyerek, az járulékos veszteség. Felkészülnek a szíriai kurdok, ugye te ezzel villogtál, hogy szegények mi lesz velük, akkor szólhatnál a rezsimet buktató törököknek, az usa most készül ellenük szankciókra. Aljas egy világ van, azt meg kell hagyni.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek