Mi ebben a különös?
Nálunk alig van belső fogyasztás,ezekben az országokban viszont csökken.
Ebből a különbség.
Mi a szakadék szélén vagyunk,a többiek a felé haladnak,nincs mit ünnepelni.:(
Értem amit mondasz, és egyet is értek veled. A példát azért hoztam, mert a kádári Magyarország idején voltam fiatal felnőtt és annak is a végén, - amikor a hatalomátadás előtt voltak - tapasztaltam ilyesfajta pánikot és kommunikációt. Jelzem akkor is az ország birka fele megette ezt is mint a friss zöld, zamatos füvet.
4 évente egyszer. A véleményedre meg nem vagyunk kíváncsiak...
Mondjuk, nem is értem, hogy a jelenlegi törvényjavaslatban miért nincs benne, hogy ha a fidesz nenyer 2014-ben, akkor mondjuk csak 10-20 évenként lesz választás (mert miért is kellene gyakrabban), de ha veszítm akkor meg kell ismételni annyiszor, amíg nem nyernek...
Igazad van, valóban nem érdemes ilyesmiről beszélni neki, (nekik) mert ezek túl bonyolult összefüggések.
Ilyeneket kell mondani, hogy elmúltnyócév,boslsitrükkök, nemzetiegyüttműködés, még sorolhatnám, amit képesek követni. Tisztára a Kádárrendszer. Te ne foglalkozz a politikával az nem a te műfajod, neked csak a szavazatod kell, meg az adód. A többit bízd ránk.
Tudod, akkor lenne hiteles az állampapír vételére buzdító kampány, ha a magas kamat mellett a magas inflációra való utalás is elhangzana a hirdetésben... Mert, így bizony "a zemberek" fognak fizetni... (elértéktelenedik a pénzük)
Szegény gyuri megjöttél nem ízlett az ebéd a székházban? Neked tényleg nem kell semmit megmagyarázni mert úgyse értenéd, amit mond a vezér azt teszed aztán kész. Majd ha egyszer következő életedben felfedezed a gondolkodás örömét, akkor te is majd jót nevetsz mostani önmagadon, addig meg járj továbbra is az összetartásokra és tájékozódj a hírtvből...
Tudod amikor regisztráltam, akkor az olyan kommentelőket, mint amilyen én vagyok ( nem hittem akkor sem a fidesznek) folyamatosan negatívozták. Bár nem mintha zavart volna csak megjegyzem. Akkor is ment a csodavárás, 2007-ben de legalább akkor nem egy diktatórikus állapotok voltak az országban. Ezért többször is összeütközésbe kerültem szivaccsal, akiben azért legalább annyit becsülök, hogy nem az a fajta ostoba fajankó, legalább egy kicsit is reálisan közelítette meg a dolgokat. A kérdést ezért tettem fel, de nem válaszol. Persze én is régen voltam itt, volt más elfoglaltságom.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!