Figyu, ez egyéni. Kinek merre, mennyi, hány méter.
Nekem nem fér bele az ízlésvilágomba, zavar. Attól még másnak meg sem rezdül a léc.
Nem lehetünk 1formák.
pl. A főnököm is ad ajándékot,ált. rondát, meg lenne kifogásolnivalóm is vele kapcs, de udvariasan megköszönöm és nem kezdem el f.kázni. Érted.
"Hát nemtom', azért tényleg nem túl elegáns dolog eltenni a díjat+a zsét, majd kimenni a kormány ellen tüntetni. "
Ezzel az erővel, akkor az sem elegáns, hogy Áder és orbán az őt kritizálóknak Kossuth díjat ad, mivel a Kossuth díj átadása után, ha tovább kritizálják őket, akkor jöhetsz te, és mondhatod hogy ez nem elegáns.
Szerinted a Kossuth díj arra is jó kell hogy legyen, hogy elhallgattassa a kormányellenes véleményt?
Mi az, hogy viszi végig? Van egy javaslati lista a kormány részséről, és a Köztártasági Elnök eldönti, kinek adja. Persze, nem szokás felülbírálni a javaslatot, de elvileg lehetséges. Az pedig tévképzet, hogy a kormány adja.
"A elismeréseket Áder János köztársasági elnök nyújtja át Orbán Viktor miniszterelnök társaságában 2015. március 15-én délután az Országház kupolatermében."
Ebben az esetben az államot a Köztársasági Elnök képviseli, személyesíti meg.
Azért alap fogalmakkal illene tisztában lenni. Pl. hogy mi az állam, a kormány, az Országgyűlés, stb., és melyiknek mi a feladata, mit képvisel. Tudod, én elég rég jártam általános iskolába, de még emlékszem arra, hogy tananyag volt, és tanították is. Sőt, valamennyire emlékszem is. :)
Hát nemtom', azért tényleg nem túl elegáns dolog eltenni a díjat+a zsét, majd kimenni a kormány ellen tüntetni.
Nálam ez vagy, vagy- de, ízlések és pofonok...
Nem tetszik ez a fajta viselkedés sem.
Eldekázgathat Vitya esténként a kéglijével átellenben felhúzott több ezer férőhelyes mauzóleumában , azzal a talpnyaló gázszerelő strómanjával. Szünetekben pezsgővel koccintva röhögcsélnek a birkanyájnak nézett népen.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!