Az a baj "rinyagépek", hogy fogalmatok sincs a tőzsde, mint befektetés jelentéséről. Mind 1-2 nap alatt akartok meggazdagodni, és azért, mert tavaly így volt, az nem azt jelenti, hogy ez a normális. Akkor azt ajándéknak kellett tekinteni, de ettől nem változik az, hogy a tőzsde 3-5 hónap minimum időtávban ér vmit. Itt nem a kis topikgazda percenként rinyál, hogy esik-esik....esik
Az önkormányzatok választás után nem hirdethetnek például... Fel kell fogni, hogy egy OGY-i választással nem változik meg minden azonnal. Pl. Ugyan az marad az MNB elnöke is... Ja meg a Legfőbb ügyész is... Sőt a polgármesterekre sem jellemző a tömeges lemondás...
Ne írj marhaságot! az a topik gazda csak azt engedi hogy írjon aki rózsaszín szemüveget használ, megy ott a hazudozás és ha valaki mer írni valós dolgokról akkor kitiltja, én írtam hogy folyamatos esés lesz, ezért kitiltott! pedig nekem volt igazam mert azóta is esik, akkor te miről beszélsz?
azért a választás után kicsit más helyzet lesz, mert az "örökre" - 4 évre szól. Bukás esetén lehet nem tudom eladni 2-3 napig, akkor mit csinálok? Míg egy +10-15%-s nyitást kibírok. Mindenképp kétséges az egész áprilisig. Folyamatosan lesni fogom ezután hogy mit alakítanak az ellenzékiek
Opus real.