Nagyon tévedsz! sokan követnek engem, sokkal többen mint gondolnád! te újonc vagy itt, én már régóta írok! mindenki tudja ha én adok egy részvényt akkor menekülni kell, mert én pozitívan állok hozzá.
Miről beszéltek a szocik.40 évig fosztogattak,osztogattak /az elvtársak között/.Milyen topik ez?Mitöl reál???Mondjon valaki egy jobb kormányt az elmúlt 73 évben??Kiváncsi vagyok.
Hallottál már arról, hogy független hatalmi ágak? Attól, hogy a gyakorlatban nem független, még nem megy mindenki a levesbe kormányváltástól. Ez nem egy puccs:) Főleg, hogy, ha veszít is a Fidesz, még mindig elég erős jelenléte lenne.. maximum egy hajszállal kaphat ki, de jelen állás szerint a legrosszabb forgatókönyv, ha nem szerez kétharmadot. Jön mindenki ezzel a hódmezővásárhelyi maszlaggal, ahol független jelöltként, három emberrel a listán egy kicsit meg tudta verni a fideszes jelöltet, aki nem Lázár János volt.. :)
Mindegy én ott is megírtam hogy választásig bottal nem nyúlok hozzá, majd ha már látom ki nyert akkor újraértékelem, ez lehet 50ftis meg 1000is, én ott is azt írtam ez akkora kockázat amit én nem vállalok! nem szeretnék óriásit bukni, én már több mint 10éve a tőzsdén vagyok láttam már pár nagy bukást, a tőke védelme nagyon fontos! nem az a lényeg kinek van nagyobb szája hanem az ki marad talpon, ehhez pedig kell a tőke védelme!
Én tudom, hogy nektek ez nem tetszik,de ez a valóság. Ti itt nem kormányváltást szeretnétek, hanem rendszerváltást. Csak azt nehéz véghezvinni több, mint kétmillió ember akaratával szemben...
Opus real.