mondom vágyak és álmok lehetnek ilyen olyan előjellel, van aki ebben hisz van aki abban. én megtettem a tétem. Mondjuk nekem egyszerűbb mert tavalyról hozott nyerőből bűvészkedem
Szóval addig eldől merre tovább. Hát ez nem már a tavalyi eszement rallis papír, sok csalódott lehet benne. Tartom amit írtam, ez még mindig az a papír ahol a főstróman lakozik, s menni fog ez még tovább fel. Addig lehet itt írogatni vágyakat, úgyse mi határozzuk meg hogy merre az arra
Van államkötvényem is..infláció+3,5 százalék..nincs rizikó "kicsi" hozam..de nem is varom el tőle hogy évi 15-50%-ot emelkedjen....Van opim--van risk..befektetek, spekulálok a jövőt nem látom csak a tényeket, amelyek azt mondják, hogy ez az évtized befektetése..lehet közbe jön egy "fekete hattyú" de az kevésbbé fájna, mint kimaradni ebből a lehetőségből. Aki biztosra akar menni az vegyen kincstárjegyet.
1 betű hazugság nincs rajta! Tudni kéne olvasni belőle, de akinek csak a FEL UP UP-ra telik annak nyilván ez nem tetszik! A másik dolog látni kell 1 évvel ezelőtt konzum és opus volt a sláger olcsó volt sztori volt benne, sok vevő jött bele! Azóta a rengeteg kistőkés speka lóvéja szétterült legalább +4 papírban az opus konzum meg hát már nem 25-50ft tehát drága. Kell a friss tőke ha nem jön akkor teljesen m1 hová vizionáljátok ez lefelé fog csorogni!
Opus Global Nyrt Forecast