Kis TA!Az elmúlt 3 nap 3 fekete katona, a teljes kitörést visszatöltötte nagyon negatív a jövőre nézve! Egy ABC korrekciót csinált az 1-es hullám kijelölése után (ami abc hullám c pontjával egyezik meg). 2. pont 724 Jöhet a 3-as pont ez szokott a legimpulzívabb lenni várható célára 400Ft környéke! Szép estét!
80-as szintre lement, mert belevettem...aztán 100 körül dobtam, ami akkor több mint duplázás volt...aztán amikor 200-ról visszaesett, akkor nem vettem vissza :/..vettem belőle opit :)
lefáradtam a keresgetésbe, így addig nem jutottam el...amúgy is cask egy becslés lenne, de így is jóval több, mint amennyit reméltem..ezt már tőlem cask akkor veszik meg ha a Dow 20000 alá megy..vagy 1051 felett :)
Bennem az maradt meg nagyon, amikor vége felé járt az ajánlati idő és 46-47Ft-on álldogált az árfolyam. Kijött egy cikk talán itt a pffff-en, hogy a 46Ft támasztja az árfolyamot, mert annyi az ajánlati ár, a határidő lejártával a támasz megszűnik létezni és könnyen lehet, hogy megy 40Ft alá. Aham...... :))))
alaphangon 20Milliárd..best case 40M..persze ez csak a jövő évi jelentésben less..de amikor mi vettük a rv-eket 40 ft alatt akkor is mocskos mázlisták voltunk.és kaptuk a nem ér/fog érni 18Ft-ot sem.... én a lenti tények alapján spekulálok(és még amit nem tudunk Paks, Telenor stb)..ha osztiban fizetik ki akkor is jó ha árfolyamnyerségem lesz plusz azt is túlélem :)
Opus Global Nyrt Forecast