Konzum? Hmm, hát akkor én még nem trédeltem ilyen aktívan, meg amúgy is hamar dobtam volna. Élő ember nincs akinek még 20 alatti papírjaik vannak Konzumban.
jepp, 105-116 körül vettem először. Aztán vettem még hozza 136 körül. 876tól lefelé menet meg kiszórtam mind. Régi szép idők, amikor még tudott a papír normálisan limitelni napokig.... :D
szerintem nem várja le, legalábbis nem 1 hónapos távon. a hetes chart szerintem fölfele mutat: kalapács, doji, harami a korrekció végén szvsz, és lehet, hogy ezt próbálja mutatni
37 milliard volt az eszközérték a 2016-os jelentésben...fejben összeadtam..de a héten lehet megcsinálom az excelt is..de akkor kifizetem a 12Eurot a pontos számokért :)
Most már érthető, szóval a 3 fekete hollót láttad meg. Ez szerintem nem illeszkedik bele a trendbe, így nem lehet ráhúzni gyertya alakzatokat. Volt egy szerdai limittel nyitás, és onnan csorog vissza szépen lassan a keddi árfolyamig. Kérdésem a következő: Ha szerdán egy negativ hir jött volna, és -15%-os limiten nyit (537-en), majd onnan szépen visszaemelkedik a jelenlegi szintre, akkor berajzoltad volna a fehér katonákat? Nem mondom hogy nem mehet le 400-ig, de szerintem ezt a 3 fekete hollót nem tekinthetjük a csökkenő trend folytatását jelző gyertya csoportosulásnak. Kiváncsian várom a következő napokat, hogy melyikünknek is lesz igaza. :)
Opus Global Nyrt Forecast