..hát én a charton nemlátok 8 Ft-ot, se 100-at, se semmilyen skálát--:))) Amúgy én elmondtam neked mi a helyzet a Nutex-al az app topikban, de te nem figyeltél! Gyomtad inkább a lejárató szövegedet, chartjaidat! Talán kedvezőbb lett volna, ha nem ezt az utat választod? Így döntöttél! Az előbbi nem az én chartom volt, de a csatornát jól lehet látni rajt! 🤣🤣 Mindig két irány van!!!!!!!
Eddig is, és ezután is tökmindegy lesz,ha sikerül is pár %-ot összeszedni a kisbüfik részéről.A lényegi, érdemi dolgokban a nagyrészvényesi akarat fog érvényesülni.
Hölgyek, Urak ! Egy pozitív, előremutató változás van a mostani előterjesztésekben. Az utolsó közgyűlésen elhangzott kisbefektetői kérések közül, sajnos csak egy, de meghallgatásra talált. Egyéb javaslatok mellett határozottan kértük, hogy a javadalmazási politika ne engedélyezze a részvényjuttatás helyetti pénzbeni megváltást. A javadalmazási politikában kitűzött célok elérése esetén a részvényjuttatáshoz szükséges részvénymennyiséget tőzsdei kereskedés keretében kelljen megvásárolni. A 6. napirendi pontba ez belekerült. SRV meghatalmazás eddig is megvolt, a 8. pont szerint pedig további 18 hónapra is meg lesz. Továbbra is úgy gondolom, hogy minél több kisrészvényesnek el kellene menni a közgyűlésre. Fontos dátum: 2024.ápr.12. T-10 munkanapig be kell érkeznie az alapszabály 3.4. szerinti 2%-os küszöbérték nyilatkozatnak. Ha ez nincs vagy nem jó formátumban van, nem jegyeznek be a részvénykönyvbe. Hajrá NUTEX !
NUTEX részvényesek topikja