Namármost a közgyűlés... amin még sosem láttalak... úgy néz ki hogy a szavazók Huber István valamennyi (nem az összes) részvenyével, plusz Csereklei mint meghatalmazott enyésző számú részvennyel, csak hogy ne Huber legyen az egyetlen résztvevő, ezzel a közgyűlés "köz" jellegét mímelve. Ezek is tények. Bárki meggyőződhet erről, aki részt vesz a kgy-n, vagy tájékozódik olyanoktól akik részt vesznek.
Sőt. Jobbat mondok. Tettem/tettünk javaslatot kgy pontokra mint % feletti tulajdonos. Ezek a pontok nem kerültek bele a kgy előterjesztésbe. A mai napig nem jött hivatalos állasfoglalás arról hogy miért nem. Csereklei a Ptk.ra hivatkozott szóban, de jogszabalyi hellyel nem tamasztotta alá. Az MNB vizsgálja a dolgot. Ugyanakkor Huber úr mindig sikeresen tud előterjeszteni, majd leszavazni a saját előterjesztéseit. Ezek tények. Nem szimpatikus dolgok. De ettől még mehet a speka rally, hiszen lassan elegen eldobálják ahhoz hogy erdemes legyen megindítania a varazsgömb mögött ülőnek. (Szerintem)
Azért azt be felejtsük el hogy a nagyreszvenyes javasolta es a közgyűles ami leszavazta az gyakorlatilag maga a nagyreszvenyes egy személyben... szóval nem olyan mint ha te vagy én vennenk 1%-ot. Szerintem is megtévesztes hogy Huber javaslatot tesz majd mint közgyűles leszavazza. Ezt fontos lenne mindenkinek megérteni.
Nem semmi. De legalább rájöttél. Írtad rákérdeztél, utána jártál. Biztos nem jó híreket kaptál. Jöttél azzal is kivezethetik. Egy dolog tart vissza, hogy leborulna a könyv..
Veszek 1% nutex részvényt én is javasolhatom a kózgyűlésnek,hogy fizessenek osztalékot. Előterjesztésekben szerepelni is fog. Kőzgyűlés pedig nem szavazza meg. Ostobaságokat írsz ha az ott1 el akarsz pánikoltatni itt. Vagy tényleg enyhe fogalmad sincs a dolgokról.
Attól hogy két nickről tolod még te sem tűnsz okosabbnak.... Amit az OTT1-nél szabályszegésnek látsz azt itt rendben valónak találod. Itt terv, a másiknál félrevezetés, hát Te csak tőzsdézz nyugodtan :D
Azért vagyunk itt mert nem történik semmi és nincs minek történnie 😃 Amiket felsoroltál csak tervek voltak, amik nem valósultak meg! Majd ha lesz megvalósult konkrét deal, akkor nem itt lesz az árfolyam, hanem jóval feljebb 👍
Tényleg ne eröltesd 🤣 Ezek mind-mind javaslatok voltak egy-egy nagyrészvényestől a közgyűlés felé! A köugyűlés pedig elutasította! Ha ezeket nem érted ne tőzsdézz!
Tényleg nincs? Grabo? Félrevezetés? Osztalék? Félrevezetés? Új befektetők? Félrevezetés? A hat forint feletti rész osztalékalapba? Félrevezetés....???? Azért vagyunk itt, mert félrevezettek nemde?
Mindennek oka van, a chart működött, de egy ilyen bollinger beszükülésre, hogy se le se fel, ilyet még nem láttam. Ezért lettek kétségeim. Elkezdtem kérdezősködni is....Ennyi
Az ott1 kicsit más kávéház volt! Ott évekig hazudtak, félrevezették a befektetőket ,aztán kiderült könyvvizsgálatnál az aljasság. Itt ilyen nem állhat fenn, mivel gyakorlatilag tevékenység nélküli a cég, nincs mit hazudni a befektetők felé 😃
NUTEX részvényesek topikja