"Szerintem maximum 50 millió db es meg ez is sok ahhoz hogy egy komolyabb rally meginduljon." Mi az összefüggés, miért gondolod soknak egy komolyabb rallyhoz? Miért lenne jobb, ha kevesebb lenne?
Nem gondolod, hogy 100 ezernél magasabb az átlag? Itt írja valaki, ha eladja 10 alá nyomja... Szerintem nem vagyunk sokan kisbüfik, viszont talán magasabb részvényszámmal. Régóta olvasom a topikot, beszámoltak itt már emberek milliós pakkokról is, meg valaki leírta, hogy 1% fölött van..., ezek alapján akár többszöröse, 300 ezer, akár 500 ezer is lehet az átlag... nem tudom
A közkézröl mondva. Szerintem minden kisrészvényesnek van itt Nick neve. Akinek nincs annak nincs is részvénye. Hathor a megmondhatója, mennyien vannak beregisztrálva a Nutex részvényesek fórumába. Mert ő a gazdája. Ezt a számot szorozzuk meg 100 e darab átlagos részvény számmal. Akkor mennyi lehet így a közkéz?
Értem amit fejtegetsz.De a valós( berkeken kívüli) közkéz,(kisbüfik kezében valósan ottlévő) rv db-szám valószinűleg a 77% alatt van mélyen.A dolgokat a cégben ígysem-úgysem a "közkéz" fogja eldönteni semmiben!
Voltam én már itt minden, néhányak szerint. Voltam kalapos, traktoros ,valami szakács is. A találgatások elkerülése végett, még a 2000-es évek közepén demi néven voltam. Aztán volt vizsla fénykép, másik nick nevem mellett. Akkoriban nem is foglalkoztam más papírokkal csak otp ,richter. Olyan két-három évig voltam fórumon , aztán hosszú évekig nem, mivel külföldön melóztam és nem is tőzsdéztem. Hosszú évek óta pár hónapja tértem vissza, úgy az országba, mint erre a posvány tőzsdére, de sajnos sok értelmét nem látom így a nyár elején húzok is innen újra, mindent felszámolva akár veszteséggel is.
Jogilag huber is közkéz. Gyakorlatilag meg nem ez a lényeg. Huber 23%. Remich whitton stb. Cegekről nem tudunk semmit szerintem egymásra borogatták hogy levigyék az árfolyamot. A valós közkéz mennyi lehet a 148 millió részvényből? Szerintem maximum 50 millió db es meg ez is sok ahhoz hogy egy komolyabb rally meginduljon. Huber úr elmondta közgyűlesen hogy 17-en már elad 13-on majd vesz. Erősebb kutya izél. Ez van. Nem mi iranyítunk csak lehetünk jókor jó helyen. Vagy rosszkor rossz helyen. Amíg az MNB tétlenül nézi a folyamatokat addig nagy csidat ne várjunk.
(Mint részvényes befektető úgy tulajdonosa a cégnek, mint te vagy én, amit akarok mondani, hogy, Ő nem egyenlő a céggel, a cégnek tudtommal nincs részvénye... ez alapján szerintem közkéz)
Huber jogilag közkéz, vagy nem? (véleményem szerint egy nagybüfi, aki jelentékeny mennyiségű részvénnyel rendelkezik tőzsdén kívülről - tudtommal nem tagja a cégnek, nem szerepel a cégvezetésben -, ez alapján közkéznek tekintem a nála levő mennyiséget, de lehet tévedek, és annál több..., kérlek segíts pontosítani)
NUTEX részvényesek topikja