https://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/gog.htm Konzum és Opus fia vagyok én, Nem hiába döngetek kaput, falat, Így hát megkérdem tőletek: Szabad-e kitörni itt 520 alatt? Fúzió híres útján jöttem én, Fülembe még small-cap dal rivall, Szabad-e 24Q2 után kitörnöm az FTSE index-alapjaival? Számlámra olcsó papírt öntsetek, Legyek az új, az egyesült Opus, Hadd halljam a MésziStock új dalait, Tépjetek ki hirtelen, váratlanul.
Köszönöm a választ! Sűrűbben írjál ide mert sokan (szerintem a többség) nagyon is kíváncsi a TA-ra, főleg egy olyan embertől aki nagyon is ért hozzá. Kötekedő mindig lesznek, őket ignoráld kérlek. Még egyszer köszönjük!
Az ilyen évekig tartó ciklusok esetén, nagy a szórás! Bármi lehet közben a világban, mint ahogy volt is! Régeben számoltam és mutattam is már. A 810-es szintnek az ideje, az szerint mait néztél, 2. hullám, sac/kb 2025/07 Egy rövidebb verzió szerint, ami még nem igazán szalonképes, mert még dolgozom rajt, 2025/03 sacc/kb. Már most, egy hetes késésben van, de ez még behozható! Nem szabad fogadni az időpontokra azért..! Itt még amiatt is változik az időpont, hogy mennyi kereskedési szünnap lesz a megcélzott árfolyam/idő kalkuláció-ig, ha a naptárban még nem szerepel!
Nagyon szép hetet zártunk, megmondom őszintén ,tegnap nem gondoltam volna, hogy maradunk ma az 514-es szinten záróként. Kívánok mindenkinek nagyon szép hétvégét😉
NEW OPUS GLOBAL