A Telekom 400-ról megy 1060-ra.Az nem meglepő? Azt is mutatta a grafikon?Az Opi megy 40-50Ft -ot ,aztán már többen óvatosságra intenek.Pedig tudjuk,hogy mennyit ér,és most mennyin áll.A Delta nem fura,hogy 31-ről majd 100-ig ment?
ez is egy nagy probléma, az ilyen felfogás!! Hogy hol vagyok érdekelt az nem lényeges, pl. itt is lehetek, de attól nem fog változni a chart/árfolyam állása! Egy kicsit tovább látnál, akkor észre vennéd/vehetnéd, hogy a céláram nem fért bele a képpbe, csak a 61,8%-os ellenállása látszik 466-nál! Vagyis az felett van a várakozásom a ta szerint! Mivel az árfolyam mozgása cikk-cakk-ban halad, ezért vannak lehetnek megtorpanások, vagy korrekciók közben!! Szép estét..
Valaki kimaradt a táncból vissza kell menni érte!!!!El ne higgyétek,a 370 környéki vásárlásokat realizálták a bátortalanabbak.Megyünk tovább!!Legyetek nagyon szerencsések.
..én csak a chartot figyelem és azt mondom, hogy ilyenkor nem árt az óvatosság! 350-ről feljöttünk ~422-re! Ez már rövid idősíkon a célzóna és csati tető is! Fel lehet rántani ~440 környékére, de ma bebicskázott a tetőn és ezt meg kell várni, hogy miért is volt! Nálam így mükszik! Nem beszéltem zakóról, de a sok okos már nyomja a mínuszt és utána meg néznek ki a fejükből, hogy mi is van! Ennyi volt a történet! OPUS/h1 https://ibb.co/dcR9GNq
Nem,nem azért. Hanem azért ,mert a ta ezt mutatja,és mint lehetőséget számításba kell venni. Ne dugjuk már a homokba a fejünket mindíg. Ezt a szintet egyenlőre nem tudta átvinni ,amit holnap még megtehet,de .... Csak halkan merem kérdezni és nem riogatás képpen (mert van 25k rv-em 395-ös átlaggal) honnan tudjátok milyen lesz a jelentés? Illetve az srv hétfőtől indul,de már hétfőn is venni fogják? ezek csak kérdések és hangosan gondolkodom, és az emelkedésben vagyok érdekelt.
NEW OPUS GLOBAL