nem ! Egy fillért sem !!! Csak Usa , 1,5 milióért vettem Apple szintén kb.2018 ban , azóta kb 6x lett, persze a Bét-en minden lehetséges , aki vett 100 alatt Opust azis k...a sokat szakitott , de ebbe a részvénybe 1napi kajapénzt sem tennék többet bele
akartam volna nyerni párnapon belül pár 1000 frt , ahogy mgvettem másnap elkezdett zuhanni 520ról 100 aláig megsem állt , elvitte a Opi a kajapézt , de legalább fogytam pár kg.
A pingvin jóbarát, még az odalent alvó is! Ő már nem azért
van ott, hogy kiszedjük a vízből! A piros madár 61.8%/394-s támasznál, sokáig elidéztünk,
tartott ameddig bírta! Ilyekor persze, ha nem bírja, akkor jön célmadár! Meg is
volt és van ott egy kék sáv is, az órás idősík célára, amit szintén letudtunk! Ha jól emlékszem említettem, hogy leszúrhat a 353-as támaszig is! Na ott is jártunk és fel is pattant! Hasonló,
mint a 241-es fordulás volt! Most két dolog szokott történni az ilyen hosszú
kanócos leszúrások után! Jó egy fordulási pontnak, de sokszor visszatér az
árfolyam a leszúráshoz, tehát egy iránymutató is lehet a kanóc! Opusnál, a 241-nél
fordulást jelzett…! A ~350-s szint, a 38.2%-s fibo szint környéke, kiváló szint a fordulásra, egy
további emelkedésre, így a „korrekció letudva lenne”! Ez egy többszörös támasz zóna itt, mindet nem jeleztem, mert igen zsúfolt lenne a chart! Azt is meg kell azért
említeni, hogy az ideális korrekció a ~61.8% környéke! Egyelőre ezt hagyjuk most! A rövid, piros, csökkenő trendcsati fordulására kell figyelni, hogy sikerül e és hol! Tovább csoroghat a támasz szintig (~350), vagy képes valami fordítani? Ha csatiban csorog tovább, az két hónap is lehet, amire a támaszhoz ér! Forduláshoz viszont kéne valami serkentő (hír) a nyári pangásban! Még egyszer a chart: https://ibb.co/C9Fj7Dw
Jó napot! Private Banking friss:-Opus napi: Valószínűleg a túllongolt állapot
hozhatott korrekciót a papírnál. A forgalom enyhén
nőtt, de nem átütő erejű az esés.
A fő vastag zöld emelkedő trend nem tört meg, de
lassan közelít, így döntési szituáció néhány héten
belül várható.
Amerre a piros és a zöld trendvonal közül kimozdul,
abba az irányba várható trendszerű elmozdulás.
A 406 felett teret tudna nyitni az 500 felé, a 343
alatt meg lefele várható egy erős korrekció.
Ellenállások: 438; 469; 500.
Támaszok: 343; 312.
NEW OPUS GLOBAL