Próbáltam többször is elolvasni a "szösszeneted", de nehezen értelmezhető teljes egészében, hogy mit szerettél volna közölni, pedig röviden tetted. 2018. óta vagyok Opus részvényes és nem hinném, hogy a régi tulajdonos társaknak annyira ismeretlenek lennének a litániáim ebben a topicban (is), de nyugodtan lapozz vissza, én nem vagyok nick váltogató kaméleon, sem komolytalan e-mail címmel regisztrált Anonymus, sem a Portfolió munkatársa.
Sajnos ott (is) csak az járt jól, aki később lett részvényes, mert a másfél évtizednyi inflációt nem hiszem, hogy az osztalék "pótolta" volna. A régi befektetőtől nem sajnálom, az egész biztos.
Emlékszem amikor tavaly raliztunk augusztusban és néztem higy többek között a telekom volt az ami évek óta meg se mozdult. Mondtam is magamban higy nem irigylem aki abba is beragadt. De most utólag azt látni kifizetődő volt várni. Feltéve hogy valaki kiülte a 900 as szintet. A bét legjobban teljesítő bluchipje. Tőlük aztan nem sajnálom a nyerőt.
Idejössz egyet köpni, de legalább értelmes példát hoznál, bár nem ez a célod, csak a szokásos álszent játék. A Magyar Telekom valós befektetőit, részvényeseit kérdezd meg nyugodtan az elmúlt másfél évtizedről, hogy mennyire ízlett nekik az ottani manipuláció, amikor 2007-től kb. "beragadtak" a nagy becsületes nyugati mocsárba. Álljál alá és még jó is fog esni.
Ugyanabban a sávban mozog lassan egy hete, 399 és 401 közt mindent megvesznek. Ma már a forgalom is jelentősebb volt, a tegnapi 103 után, ma 171 milla. További szép estét mindenkinek!
NEW OPUS GLOBAL