Volt belőle nagyon sok, sőt majdnem az egész tőkém ,évekkel ezelőtt. Csak sajnos korán eladtam 😟 Most már nagyon távol áll tőlem. Sok kis értéktelennek tűnő szarokban vagyok, a régmúlt szép idők lehetőségeit újra meglovagolva?🤔 Pedig lehet nem kellene ezeket újra várni🤔 Vagy talán mégis? Franc se tudja. Mindegy én már megvagyok, elvagyok , égvilágon semmire sincs gondom csak a faxomra😃😃
Nyilván nem, de kihagytam a fő papírjaim, wabi, bif, master. Azon kívül még 5 papír ami tényleg zsákbamacska ,de nagyot ugorhatnak , ha megtalálják a spekák😃
Én csak reális, korrekt véleményem írtam a papírról!! Nyilván ha úgy értékeli gyuri akkor töröljön, szarok bele. De nagyon régi harcostársak vagyunk itt ,amikor te még szerintem meg se születtél, úgyhogy lelke rajta ,basszon ki innen engem is 😃😃
Persze eljön, biztos hogy eljön!! Ugyanúgy mint deltánál, nutexnél nordnál, amixánál ,őrmesternél stb 😃. De az időtáv nem mindegy hogy mikor!! Aki fiatal és dolgozik annak van ideje kívárni akár éveket, de én már vén szar vagyok😃 most akarok még élni és már nem munkából😃 Sok sikert és türelmet mindenkinek!!!
Kiszálltál ebből a szarból, így fogalmazol. Akkor mit keresel itt, te károgó. Jó lenne 350-en venni,mi? Jó lenne ,ha Simonzoli után téged is kitiltana Gyuri. Aki SZARNAK nevezi ezt a részvényt,az távozzon!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát azért a hírek hallatán itt sokan többet vártak így húsvét előtt. Persze hogy így jelentés előtt 400 körül vásárolnak is, gondolván jó lesz 5-10 százalék haszonra. Én örülök kiszálltam ebből a szarból és a hosszú hónapok óta tartogatott deltából. Bő hónapja helyette wabi, alteó master, bif lett. Eddig nagyszerű döntés volt, kb. mintha ez a szar 600 ft lenne jelenleg 😃
NEW OPUS GLOBAL