Annyiban nem teljesen, hogy folyamatosan próbálják kis tételekkel nyomni lefelé, utána pedig a nagyobb pakkos eladó megy utána 1-2 forintonként. Most pl eltűnt hirtelen, gondolom pár perc múlva megint benn lesz, újabb 2 forinttal lejjebb. Látványos... De nem baj, veszünk :)
Engem már tegnap is idegesített,nagyon jól elvoltam a vételeimmel 400 körül.Ha nem tudnád 220-tól folyamatosan veszem,de tudok rajtam kívül olyan személyeket akik ugyanígy tesznek.
Tegnapi és a ma reggeli beírásokon csak mosolyogtam. Hát az eddigi várakozások,jóslatok eléggé elmaradtak a jelenállapothoz képest.Persze nem is értettem,hogy mire ez az optimizmus. Korai ez még szerintem.Február 29 még nagyon messze van.De én 50 pontnál többet nem látok ebben a papírban. 489 ig látok,aztán,hogy Február után mi lesz,na az rejtély.Ezt Mondom,úgy,hogy van papírom. A kérdésem,hogy itt milyen sztori van? Mire a fel? Februárig oké és utána? A semmi,mert álmodozáson kívül itt mást nem látok.Ábrándozni,hitegetni magamat a semmivel,azért elég gáz."osztalék" A kérdés azoknak, akik tegnap az App-ban ezt kérdezték.
Sajnos tegnap átjött appból néhány olyan fillérező szerencsevadász, aki 1-2 nap alatt akar meggazdagodni, nincs emelkedés, már adja is. Elnézést a kivételektől....Ide "minőségi" befektetői kör kell, aki nem rövidtávra(pár napra) veszi,velük sajna nem sokat érünk,sőt...az ábra mutatja, csak vesztünk ,de hosszú még a nap, nem eladni, kis forgalommal adják és néhányan próbálják is lenyomni. Kitartás!
Erste & Portfólió trader nagyon drágák. Unicredit még sokkal drágabb, cserébe úgy fogod érezni, mintha 30 évvel visszautaztál volna az időben. Tehát, ha szeretnéd értékelni a mostanit, akkor próbáld ki az unicreditet és egyből megbarátkozol vele.
NEW OPUS GLOBAL