Köszi, én is megnéztem egyből az ecégjegyzéken, meg találtam pár hvg-s cikket, de nem igazán állt még össze a kép. Gondoltam hátha valaki okosabb nálam. Nézelődök ebeszamolón is, de eddig sikertelenül
3..ra hazamegyek, erdekes lehet a délután, otp célar erkezett...meglátjuk mennyjre félnek avhitelminositotol...ezek bankosok meg hogy reménykednek, nem rosszak azok..de szerintem 6500 és 650 re visszamennek még avhéten..hát ne legyen igazam..opi tartja magát.. akko feljebb mászott. .
legyünk őszinték. Az se normális hogy 20kval le lehet önteni 7 forintot. Az lenne a normális ha lenne elég vevő 20-30-40 k-val mint a nyár folyamán folyamatosan. És a forgalom is inkább a milliárd felé tendálna nem a 100milliós napi forgalomhoz. A vételi erő hiányzik. Nem az a probléma hogy pár 10k-s eladók jönnek
Pont azt akartam kerdezni..mennyit ontott be...nem baj...jo gyorsan visdzament..majd visszaveszi...az opiu..rol..nehèz leszokni🙃...micsoda nap...ma mindenki meghív😀
De nagy az Isten állatkertje! 13:06:30-kor egy huszáros 20.000 db-os leöntéssel le bírta nyomni a nagyokos 7,5Ft-al (378-ról 370,5-re)... Pont 14 másodpercig, amikor visszapattant egyből 377-re... Jó lenne, ha átvinné végre a 3 hónapos felső támaszt (380Ft). Utána jöhene a Mikulás...
NEW OPUS GLOBAL