...akko...egy cipőben járunk, nálunk is így van...saját pecsenyémet sütögetem ez a nejem szavajárása....reggel jottek ertem kocsival..nem tudtam befezeni mert dudáltak...na...a glosternél tegnapelott volt egy hasonlo dolog..még az erste is adott ki kozlemémyt..hogy most majd mennyivel hatekonyabban mukodik majd a gloster...más kérdés hogy eddig semilyen arfolyammozdito hatása nem volt...vettem egy szep kakast a piacon(felpucolva, nem élő), pecsenyének a kedvencem, nejem délutan megcsinálja, nagyon jól főz...házi kakas..az a jó....most lenézek a presszoba de onnan figyelek...ha nyerek akkor meghivom a cimbiket..a nyugdij hétfőn érkezik, már várják..💥
Ne gondolkozz konszolidált számokban....pl ha elmentek a tecsoba..jol megrakod a kocsit...aztan ha az asszony fizeti a 40e-et, Te jobban erzed magad...pedig a család konszolidalt eredménye minusz 40.
A minusz az kint van mindjárt, már tegnap is kesztyut huztam reggel, most megyek a piacra, utánna kiváltom a szelvényeim s bedobok valamit, hogy jobb hangulatba keruljek...amugy most is jo a hangulatom...de mindent lehet fokozni.
NEW OPUS GLOBAL