Holnap felmegyünk, ma úgy mozgot mint vmi radiófrekvencia, ez már nem borul meg.Jó támaszai is vannak.Mbh valamire vágtat, korrekcio nélkul benne van a 6000.Akkóm ma nem toltodott fel, de bízom hogy megy ez is majd.
Lázár János bejelentette,hogy 6500 milliárdos vasútfejlesztést akar a következő 10 évben, évi 650 milliárd forintot kér, ami szerinte kivitelezhető.... Ha ennek csak a tized részét nyeri az Opus,már az is szép pénz lenne a következő évekre...ha pedig 40-60% is akár, akkor aztán lehet osztalék is bőven.
Hű! Nem akarok ebbe belemenni itt ,de szerintem ezt nem látod jól. Lehet hogy ők nem tettek érte semmit,viszont mi elég sokat tettünk ellene. (pl folyamatos vétózások, nemzeti konzultációk,brüsszel ellenes plakátok stb...) bocs,befejezem mert ez nem ide való. MAradjunk csak az opinál
Igen baloldali kormány alakul és megfogják kapni az eus pénzt,pedig egy lépést nem tettek érte.Brüsszel nem meri megtenni,hogy mink ne kapjuk meg kettős mérce lenne.
Legyen NEked igazad ,mert azt azért nem mondanám hogy vígan elvagyunk nélküle. De nekem vannak kétségeim. És azt nem nagyon értem hogy milyen gesztenyét kapartak ki a lengyelek. Szinzte biztos hogy ott baloldali kormány fog alakulni a Tusk vezetésével.
Lehet már leírtam másik topikban,de (számomra nagyra tartott) Róna Péter kb fél éve egy riportban azt mondta,hogy amíg ez a kormány van hatalmon nem jön lóvé. Akkor kicsit hihetetlennek tűnt ,de az utóbbi időben látott nyilatkozatok a kormány részéről és ennek homlokegyenest az ellenkezőjére utaló nyilatkozatok az eu vezetői részéről egyre inkább elgondolkodtatnak. - Lehet Róna Péter tud valamit?!
NEW OPUS GLOBAL