Ha a Sanyi bácsi azt mondana hogy 20 000 ert vesz otp-t akkor felmenne bizti az otp.Amugy kedd erdekes lesz...mert ha tenyleg az eus penz egy resze lehivhatova vallik akkor a hitelninositok szerintem nem változtatnak...ha kedden mégsem akkor m..hm..hmm...mostanában vastagabban fog a cerkájuk.
..legyél akkos is....én ma teleszivtam magam...ha az akko is bejelenti ezt a nagyszeru ingyenes arfolyskarbantartasi lehetoseget..szuper lesz...az igazgatosag bevasarolt a napokban....ha nem...hm..hm...eleg jol lent van az arfolyam.
Jaj szegény apposok...irják hogy nekik van egy dec 13 számuk...nekunk meg nincs....hát pont nekunk van egy 489 es számunk, nekik meg dec 13-ra kb az van mikor hívnak a presszóba hogy igyunk 1et aztán aki hívott annak is én fizetem a piáját.Nem beszélve arrol ha megjelenik jovő héten a forumukban a csodaszemű lány meg kicsiricsi.
Remélhetőleg ez lesz december sztárpapírja, jonnek majd ide akik megijednek a hitelminositőktől.S a bűvős számig ahol Lőri vásarolna még elég nagy tér van....kozben meg lesz egy jó jelentés is.
Egész héten szutyok volt záróban a mozgás és a forgalom. Ma volt először hogy a vevői oldal èletjelet adott a kereskedés vége felé. És eladók részéről sem volt a végén öntés. Remélem ez annak s jele hogy kezdenek kifogyni ezen a szinten az eladók. Elég régóta időzünk itt egy 20 forintos sávban. Mint nemrég a 350 koruli szint. Igen bizakodom hogy esetleg lépünk egy szintet. Ugylatom a többi papírban is abba maradt a rally . Így esetleg ujra ez is kap egy kis figyelmet
Ezèrt is elegendő nèha csupán zárót nèzni, vagy pár napot akár "fórumdiètát" tartani, h.a lelki bèke adott legyen😃 Lassan, de remènyt keltően távolodik 37x-es árfolyamsávtól. Szèp ez így😃! Kellemes hétvégét.
NEW OPUS GLOBAL