Persze ha bejön az opium lesz lé,hogy soha sem fogy el...
Viccet félretéve, kerdezni szerettem volt,hogy mi a helyzet a likőrborokkal?
Most ahol dolgoztam volt három féle kései szüretelésű fehérbor,és egy vörösbor likőr.
Lágy zamatos Chardonnay és Grauerburgunder meg a vörös.
Szóval nem vagyok nagy boros, de ezekből minden nap toltam egy pohárkával. Volt dögivel mert termelők voltak.
Hihetetlen napi 80-100 üveget ki deciztünk.
Ismertem pár borost az arany háromszögből, szerintem annyi bort sem pancsoltak amit a család itt megtermelt éves szinten!
Viccet félretéve, kerdezni szerettem volt,hogy mi a helyzet a likőrborokkal?
Most ahol dolgoztam volt három féle kései szüretelésű fehérbor,és egy vörösbor likőr.
Lágy zamatos Chardonnay és Grauerburgunder meg a vörös.
Szóval nem vagyok nagy boros, de ezekből minden nap toltam egy pohárkával. Volt dögivel mert termelők voltak.
Hihetetlen napi 80-100 üveget ki deciztünk.
Ismertem pár borost az arany háromszögből, szerintem annyi bort sem pancsoltak amit a család itt megtermelt éves szinten!
NEW OPUS GLOBAL