En az Srv ben megadott értéket várom..48x....most zöld vagyok, még nem adtam semmit...mivel sok van, igy kozben majd engedek ki kb 30 szazalékot 420 kornyékén, a többit viszem....az srv-ben megadott érték után is tartanék egy jelentősebb állományt(kb20 szazalékot).Most igy gondolom.
Azt azért kötve hiszem, hogy Andi a nevén meg az agyán kívül bármit is betenne ebbe a házasságba. Egyszerűen kellett egy épeszű ember az összelapátolt vagyon mellé, ezért mondták Lölönek, hogy válás aztán itt ez a szöszi, ha netán megförmednél. Színjáték az egész világ.
Ahogy manó is mondá, lehet közelebb vagyunk a 300-hoz, mint a 400-hoz... vagy nem, fene tudja, senki sem jövőbe látó, ami itt megjelenik néha, az az egyén vágyakozásának kivetítése... 🦧
Sziasztok! Mit gondoltok egy ilyen jelentés után meddig fog tudni felmenni, fogja tudni tartani 450 feletti szintet hosszabb ideig a Q3 -ig? Türelem , dolgozzon csak a megrakarítás? Köszi
En a helyedben ma mar nem irnek ide....lehet kesobb sem... amit irsz az szornyu. Az pedig, hogy egy forumon probalsz nevtelenul elismerest szerezni nemtudom kitol, hat igencsak szomoru! De szerintem ez a kozlesmod nem visz kozelebb ahhoz ha elismeresre vagysz, hogy itt megkapd. Tenyleg elszomorito az egesz. Nincs valaki a kornyezetedben aki kedvel, vagy szeret? Beszelgess vele!
A csüngőhasú cukkenbergre célzol? Mégis ha választani kell akkor jobb ennek a tuloknak a nagy hasán pihenni,mint a Bocsizacsit nyalogatni!Nem az számit!Én is egy buta tahó vagyok,mégis a porschémmal csapatok,azt tele vagyok!Akinek meg 500 az íkúja az buszozik,meg 20ft ja nincsen!Azt nekem még politikus haverok sincsenek,meg senki se!Valamit tud a lőri is!Lehet nem is olyan buta,mint előadja!Én is mindig teszem a hülyét,azt aki nem ismer azt átbaszom úgy,hogy még örül is neki!Meg besajnáltatom magam ahol éppen az kell,stb!Mindig amire épp igény van!
NEW OPUS GLOBAL