....én mondtam hogy házmesterként iszom a bort, igazi orvosság.Az áfonyát kapom, ezt mértékkel fogyasztom, bár le kell küzdenem a vágyaimat...kisebb kupicáim vannak.Fogyasztok még körtét, szilvát, termeszetesen folyékony állapotban ezt is.Ha vezetek, nem fogyasztok, bár mondjuk alig várom, hogy hazaérjek.
Az allampapirokba valo "terelessel" egyenes aranyban elkezdett a magyar tozsde felpattanni. Kicsit covid oltas gyanus a folyamat, amikor mindenki ment es valasztotta ki a szamara megfelelo "elixirt". Amikor valamit ennyire nyomnak szerintem az eleve gyanus, ez pedig feltunt "par" embernek es elkezdtek a reszvenypiacot etetni. Egy forintot sem tennek az allampapirokba de az elektromos autokba sem pont ezek miatt. Siman lehetseges, lett penz a kasszaban opusban is, kasszaban is. :)
Milyen lenne már ha Orbán holnap bejelentené, hogy Lörinc opusa az MHB bankja segitségével megveszi a repteret.Az én 1 liter( mondjuk már nincs annyi) áfonyámat magamba dolgoznám.
Portfolio szokott közölni (pl.OTP, Mol, Telekom) ilyen előzetes Info, hogy ők milyen negyedéves jelentésre számítanak. Ennél varhato ilyen még ezen a héten?
NEW OPUS GLOBAL