Kb. 140 ezer darab áll vételi oldalon az 5-ös könyvben 344-ig és kb. 10 ezer darab az eladásin 349-ig. Látszik, hogy van vételi erő, csak mindenki egy kicsit olcsóbb vételben reménykedik, hátha lesz borítás.
Tudomásul vettük,hogy ez a véleménye,a gyengébbek is megértették mikor 5x beírta már egy óra alatt szerintem..Én is beírtam mit gondolok múltkor,volt akinek tetszett,a többségnek meg nem,de beírtam,elolvastátok és ennyi!Nem idegisitek vele senkit minden nap 6x!Mindenki látja,hogy nem megy!Felesleges ragozni!
Igaz eddig nem voltam aktív itt,de olvastam bikàròl,autòròl,motorròl,Ricsikről(azt hiszem az egyik pont ilyen magatàrtàs miatt lett kizàrva) de hogy te miért lettél ilyen negatív azt nem tudom,más volt a hozzààllàsod.
103nàl sem volt olyan nagy bejelentés hogy ennyit kellett volna mennie(persze nem bànom) Az opust csak minimàlisan befolyàsolja a jelentés,persze egy új célàr azért elindíthatja , bízok benne hogy megyünk tovàbb
Appban csak akkor lesz emelkedés, ha SZIT-é alakul. Utána lesz felértékelődés, ahogy kijött a hír, addig a türelmeseknek gyűjtögetés, a nem türelmesek meg hagyják a fenébe.. :)
NEW OPUS GLOBAL