Én meg itt üldögélek az 51.600 ért vett bitcoinomban. Azt mondták, ez ennyiért ajándék. Szerencsére nem sok, de az egyik fórumtársunk azzal hencegett, hogy a tőkéje több mint 110%-át Bitcoinban tartja. :-).
Szerintem a héten leszünk pirosban, de hétvégéig belenyalunk a 400-ba. Ez csak egy megérzés, semmi tudomány, chart , rajz nincs mögötte. Azt kérjétek a tévedhetetlen Jánosunktól, biztos tud rajzot felmutatni az elmúlt 3 hét történéseire, tuti ott volt ez a charton már korábban is csak, mi nyilván nem láttuk :)
A Budapesti Értéktőzsde Nyrt. a 232/2023. sz. határozatával döntött OPUS-ra vonatkozó közkézhányad (FF) és súlyozási tényező (WF) paraméterének változásáról a BUMIX indexben 2023. augusztus 22-étőlCsatolt dokumentumok:
Az hát!! De van ahol csak motort adnak észt nem.. Szerencsére itt a motornak (brokicsapat..) az irányítópultban van esze, aztan néha hűtik is..📈 Akkor a héten 400 felett is lehet majd lereskedni vele R: 393
Erre van egy nagyon jó/ sajnos saját / példám. Olvassátok el kicsit hosszú lesz de érdemes. A címe hogyan NEM lettem milliárdos. Elöljáróban hozzáteszem hogy egy átlagos normális embernek tartom magam. A történet a következő: 2019. Júniusában vásároltam egy Osztrák digitális platformon Dogecoint/0,0018/ Euróért…10Millió db volt. majd egész pontosan, 2019.12.19.-eladtam…volt rajta 10E Ercsi nyereség, örültem, mint majom a … pandémia kezdődött, gondoltam, kihúzom… majd jött az a b..i Musk, és 4 hónap múlva, a kivett 36E Euróm 2, azaz KETTŐ db nullával többet ért volna! VOLNA! Ha a mama sárga lett volna, és csilingel, 52. Villamos, tudom.3.600.000 Euró😂😢Tehát, aki szeretné, vonja le a következtetést, tanuljon a hibámból. Szerettem az ottani topikban részt venni, mert nem egymás lehúzása, fizetett bér írogatók olvasgatása volt a cél, hanem egymás segítése, információkkal, példákkal, grafikonokkal…Most 238. óta tartom, és csakis 500 felett fogok elgondolkodni. Már most behozta a kis házam bővítésének az árát, de kellene még egy hőlégszivattyú/ és kellene, ugye, mert nem elég!/ Szóval nagyon sok szerencsét kívánok mindenkinek, aki régóta bent van és most ki tud szállni vagy tovább tartja azoknak is, az újaknak is.Psi: Van akinek traktor, nekem hő Leg szivattyú😂😂😂Vigyázzatok magatokra…
NEW OPUS GLOBAL