Ez csak egy ajánlat és semmi nem kötelező, így ha nem tetszik, akkor nyugodtan válaszd a szuposzt vagy valami NER-es tőzsdei céget, azok biztos befutók lesznek.... :) Az idő pedig majd eldönti, hogy kinek lesz jobb, de szerintem a 400 körüli DH átlagomat nem fogja zavarni és inkább ott ücsörgök évekig mint, hogy a gusztustalan kolostormalacunknak és kondájának adjam, inkább bukjam el én....
"....a gazdasági környezet, különösen a magas infláció nyomás alatt tartja a részvény árfolyamát!" jaja..... az a qrva szankciós infláció meg a háborús infláció...ez már helyből 2 infláció...ezééééééilyen magas a Zzzzinfláció...a Zzzzzinflációs várakozásokról nem is beszélve.... :D
Aki okos és részvénye van, az abban érdekelt, hogy minél magasabb legyen az árfolyam. Ebből az következik, hogy lölő butus! Egy jó részvényárral további lóvéhoz lehet jutni. Ő nyilván azt hiszi, ezt másképp jobban oldja, csak épp elfelejti, hogy leamortizálja a saját vagyonát. CSS például a meglévő OTP részvényeire vett MOL-t és egyéb fedezetnek használta őket, hogy máshol is gyarapítsa vagyonát, befolyását. És látható is, hogy a két ember között micsoda különbség van!
Én inkább a kivezetésre tippelek, valljuk be Lörincet, ha megkérdeznék a tőzsdei jelenlétről, rákérdezne az melyik ruhabolt, add a címet vennék Andinak egy szép ruhát. Ez a tőzsde már nyűg, na nem Lőrincnek, hanem a tényleges pénzkezelőknek.
NEW OPUS GLOBAL