Köszi. Hát én is tartogattam egy kis lóvét még 200 vagy az alatti szintre, de tényleg nagyon látszott hogy nem nagyon akaródzik lemenni kétszázra, vagy az alá. Mondjuk sovány vigasz, mert továbbra is óriási bukóban vagyok ragadva papíronban De idén hátha felkavarja az állóvizet a választás körüli spekulációk ,és talán nem lesz ez az év sem brutál veszteséges😉
Hagyjad mar ezt a ki kire halgatott dolgot.Mindenki betoltotte valoszinuleg a 18.-ik eletevet.Mindenki a sajat tetteiert felel.A ceg jo csak az arfolyammal vannak nemi gondok.
Nyilván okkal szidta, szidja mindenki!! Különösen akik 400 -500 körül tartják! Mert ugye teljesen nyilvánvaló hogy itt lettek a legjobban átbaszva a részvényesek. És igen ,látványosan , és szándékosan át lettek baszva!!
Ritka alkalom amikor szarnyal az Opus.Bar ne 200-rol indult volna ez a ralli.Viszont gondolom nem veletlenul vertek le egeszen 200ft-ig.Eddig tobb mint biztato a mai nap eddig.Johet lassan a hir is,mert nem igazan szoktunk ennyit hasitani a semmire.
Hajrá neked külön bátyja!! Én 190 alatt terveztem hozzá venni erste kiüti 182 nel is de nem lett Ha 2017 november akkor sima 270-90 innen Indi helyett Andi
Ezért nem adom el,még ha elég jó bukó is van rajta,mert lehet,hogy egy fél év múlva már plusszos lesz. Sajnálom azokat,akik tavaly év végén jó nagy bukóval kiszórták 210 alatt.
NEW OPUS GLOBAL