Vagyoni alapon, illetve a jövő szempontjából szerintem már igen alulárazott, viszont a kimutatott eredmények, a kitettség és az egyelőre nem létező osztalékpolitika miatt ellenben kevésbé.
Az 50%-nak semmi köze az osztalékhoz, mivel ha fizetnek, akkor az minden tulajdonosnak jár, tudomásom szerint nincs osztalék elsőbbségi részvény, a leányvállalatok osztaléka pedig az Opust (is) ugyanúgy megilleti. A profitra tett megjegyzésed úgy lehet csak helytálló, ha különböző - Opus körbe nem tartozó, de oda "beszámlázó" - alvállalkozásoknál jelenik meg, illetve olyan ML cégeknek, ami teljesen független az Opustól.
Én itt vagyok nagyjából azóta, amikor kétszámjegyűből háromszámjegyű lett. Te már a sokadik névvel vagy fent. Nyilván, ha a sok kamuzás miatt váltani kell, akkor így oldod meg. Te dolgod. Nem én leszek nevetséges ettől...
És szerinted eközben tényleg gombokért vállalkoznak? Komolyan mondod? Én annyit mondtam, hogy megvan a profit, csak nem Opusban. Osztalékot sem innen vesznek ki, nem véletlen, hogy szinte minden csak 50%-ban került ide.
.."az is csak 100 Ft lenne rv.enként, és még ez is kevés lenne a fair értékhez képest." Neked, mint régi mostoros OPUS részvényesnek, mi az a P/E, amit reálosnak gondolsz? Komolyan kérdezem.
Ugyan miért ne vállalkozna gombokért ML(alias orbán)!? Minden magyar stratégiai céget kiszerveznek , megszereznek maguknak (amúgy nagyon okosan) az esetleges politikai bukásra gondolva is ! Te tényleg azt hiszed hogy az eredményből valamilyen formában közösködni akarnak a bepalizott részvényesekkel??😂 Azt elintézik maguknak a sok- sok milliárdos osztalék kivétel formájában!! Benyomtak egy gyakorlatilag semmitmondó jelentést hogy mégiscsak léteznek!! Osztalék fizetésről már régóta szó sincs! Nekik ez nagyon kényelmes szituáció! Majd talán meg futtatják 300 Ft ig hogy lehessen itt örömködni, de ez sovány vigasz az 500 -600 forinton beragadtaknak akik talán soha nem fognak kiolvadni 😟 Bolhacirkusz ez az egész, amihez vastagon aszisztál mnb is.
NEW OPUS GLOBAL