Egy részvényre jutó könyv szerinti érték (BVPS) jelentősen emelkedett szerintem a tigáznál az utolsó amit találtam az 111Mrd, a titászt nem találom, de az sem sokkal kisebb. Ha csak a fele jön mindegyiknek az akkor is 100Mrd körüli könyv szerinti érték, ami a 700M db papírra vetítve kb 140Ff részvényenként. Eddig volt 395Ft a célár ezzel(titász, tigáz) együtt 530 körül is lehetne a részvény… . Autópálya egyebek sehol. Nyilván a hungest felújítások is növelik a könyv szerinti értéket, de ezekbe bele se menjünk mert sok-sok féle értékelési és számítási mód lehet a könyv szerinti értékre, az écs elszámolása miatt..
🤭😂🤣😅😁🤤 veszik majd.... a sátorfájukat, mint a menekülő, sajátlábonálló, hazaáruló család, ami most mentette meg az országot kb 100 yard közpénz (már családi kassza) felhasználásának terhétől
én az alapján hoztam meg a döntésemet hetekkel ezelőtt, mert a kutyát nem érdekelte a papper, elkezdtem gyűjtögetni ......a kereskedés technikákat meg ismerem :) a hanyatló nyugat kockázatát futva......:) BVPS érték alap most itt, ezt adták a szájába a FŐ részvényesnek is....ez most igy ül :)
Ezt azért, hogy várja ki, annak aki 2017-óta benne csücsül, ne nagyon mondogasd. Mert leüti rólad a sisakot 😂😂😂😂 . Utolsó utáni gyalázat, lélekölő, jövőgyilkos a papír.
NEW OPUS GLOBAL