Akkor számold hozzá az akvit, mikor ténykényt jelentette be a vételt. A szándéknyilatkozat nem tény. A Fedezet : 400 milliárd kamat nélkül. Drukkolok hogy ebből a nagyon erős intenzvív JG érdekek mentén míg érdeke tart, sok sok milliót tudj realizálni... Tényleg
Hali ! JG sztoryt ne csak itt nézd a fórumon, hanem azt is miket nyilatkozott régen és mi lett. Pl :OPUS-KONZUM fúzió... és csak hogy magamat említsem hittem neki. Na már ott nem lett volna szabad. aztán eltelt 1 vagy 2 hónap és a 4IG-ban volt, Feketével együtt. Most ezt a kárt ott teszi. Nem én vagy az ellenséges vagy azok akik JG személyét negatívan jellemzik. hanem ő, aki elhiteti hogy kap 400 milliárdot 3,4 milliárdos nyereségére. Azon cégek mellyeket felsoroltál egyike sincsen meg, csak szándéknyilatkozat.... mert a fedezete 400 milliárd kamat nélkül... Magyarul : Tedd fel a kérdést : Kinek éri meg JG-nek adni 400 milliárdos hitelt + kamatokkal ??? Azt ne felejtsük el, hogy infláció emelkedés van, és kamatemelési ciklusban vagyunk. Az állami megrendelésekről nem válik le, pl mert a Frekvencia jog : Állami monopólium. Szóval ha ilyet mond, akkor már szaladnék ....
4ig 504 ft-ot (1134 ft) emelkedett 630 ft óta. Ez az emelkedés pont a kétszerese az Opus jelenlegi árfolyamának (252 ft). Opus egy centes, nagyon gyenge egy részvény lett!
A 4ig értéke nem 108 milliárd. Most már hozzá lehet számolni a digit, invitechet, AH-t és a többi akvit. Lehet ellenséges szemüvegen át nézni a 4ig-t de akkor is 630ról 1100ig emelkedett miközben az opus 250-260 sávban mozog. Vagyis pénzt keresni a 4igvel lehet és nem az opussal.
Gyuri én emlékszem amikor az OPUS talán 400-500 volt,akkor is írtátok,hogy 4IGét eladni,OPUSt kell venni és látjátok mi lett. Többször írtátok,hogy a 4IGben nem lesz osztalék,ígéret csak átbaszás mert Jászai becsapja a kicsiket,már 2X fizetett osztalékot és az OPUS nem. Írtátok,hogy nincs pénze a 4IGnek és sorban veszi a cégeket,sőt leválik az állami megrendelésekről is. Nem szabad a részvényeket úgy nézni,hogy a másik ellenség,mert az azt jelenti,hogy kb. torzítós szemüvegen keresztül nézitek és nem látjátok a valóságot.
"JG itt megtette" Gál, Dzsubák, Mészáros Beatrix mit csinált? JG 450 körül adta át a vezetést? Mi a magyárázat a folyamatos esésre?Ezek szerint az utódok szintén alkalmatlanok..
NEW OPUS GLOBAL