Szerintem ez küzdelmesen nem tud emelkedni semmilyen értelmes szintre. Szerintem ha nem történik valami, ami egy komoly és hirtelen emelkedést idéz elő, ami visszahozza a reményt, hogy esetleg teljesen ki lehet olvadni belőle sok befektetőnek jóval feljebb is, vagy akár még ne adj isten 5 év után pluszban is ki tudjon szállni belőle, addig nézhetjük itt a semmit. Ezért csurog vissza mindig egy kis megrántás után, mert sem bizalom, sem kommunikáció nincs, nem akarják tartani, miért is tartanák. De ez csak az én véleményem.
Értem én, hogy mi volt 3 éve, meg 500 alatt szar. Benne voltam akkor is. DE NEM FOG egyik reggel 500-on nyitni... Küzdelmes lesz felfelé, minden szinten 50Ft-onként brutál mennyiségű beragadt fogja kiszórni (lásd tegnap 4ig 1100) nem lesz egyszerű a felmenet....
Egy hete még 250 ALATT voltunk, két hete pedig 240 ALATT, most 262 nincs ezzel gond. Menjen heti 10Ft-ot év végéig.
Törölt felhasználó2021. 09. 08. 12:21
"ÉRTÉKTEREMTÉS MINDENEK FELETT! EZ A MI SZENVEDÉLYÜNK” Dr. Mészáros Beatrix, Elnök Meg kell említeni Dzsubák Attila vezérigazgató urat, aki szintén kimagasló a szakmában. 262.
NEW OPUS GLOBAL