OFF. Valamelyitek írta, hogy megbírságolták (gyorshajtás), de az összeget inkább befizette egy kutyamenhelynek. Azt hogy lehet? A Rendőrségnek kell jelezni? (Mondjuk én a gyerekek iskolájának alapítványába tolnám be, kicsit más nálam a fontossági sorrend..)
Felváltva használva a lábat, kellő technikával (ami nekem biztos, hogy nem megy), megfelelő testtartással nem hiszem, hogy akkora probléma lenne, többet lesznek az "asztalon" az elektromossal száguldozók, illetve azok vétlen áldozatai. Mivel nekem max. szabadidős tevékenység és bár egy-egy alkalommal aránylag sokat megyek vele (Aldis verdával volt napi 30 km körüli teljesítmény többször is), de aránylag ritkán használom, mert olyan gyatrák az utak, hogy igazán élvezetesen ritkán lehet vele haladni a városban. Pár hete jöttem haza Angyalföldről Újpalotára a családdal (mindenki rollerezett) és a felújított kerékpárúton (Berlini utca - Chinoin/Sanofi mellett) pazar volt vele haladni, ott most olyan minőségű az út.
Mai emelkedés oka szerintem: néhány szerencsejátékosnak beugrott, hogy régen Opimus/Konzum stb. emelkedése együtt járt (nyilván, mivel a spekák/brokik hajtották, nem a fundamentumok) és reflexből vettek egy kis Opimust is, hátha. Konzumot is vennének, de az eltűnt.
NEW OPUS GLOBAL