Az elmúlt évek során már mindent (is) csináltak szegény részvényeimmel (átnevezték, összevonták, lefelezték, pihentették stb.), de befektetői szemléletű kisrészvényesként eddig nem sokat profitáltam belőle... :( Igaz, nekem nem milliónyi részvényem van; és ami van, azt is darabonként, forintért vettem...
Köpcös stikában már benyelette lölövel a mollyt, a lóvét természetesen elégetik, az árfolyamra kevésbe hat, de azért lesz egy kis kilövelés andy miatt:) + az énekesnőböl is jut:) nem csodálkoznék, lölö ripsz ropsz elválna és elvenné a csengő hangú marcsit:) Andyra nem tört ki az árfolyam, de ez nász árfolyam mozgató lehetne:)
De ez a kivétel, ez akkor sem fog. - Az elejétől fogva hülyítenek itt a vezetőktől a Randomon keresztül a (lefizetett) elemzőházakig. - Túl sok a részvény. Minden megszerzett milliárd 730 millió felé oszlik. Számold ki, 100 Ft-nyi ML-kedéshez hány milliárd kellene. És akkor a 100 Ft/rv, az még bőven semmi. - Minden kisebb felszúrást azonnal le is törtek a Kacsafi kabátban és társai, hiszen csak ezért nyomatják a hype-ot. . Ezek után is úgy gondolod, hogy reális a nagymértékű és tartós ML-kedés? Na ugye...
Meglátjuk. Amit én látok: konkrétan mindenki, minden rv, minden forumában az opus-on röhög, vagy írja hogy a bét legszörnyűbb papírja evör. És látva a 2017-től tartó idősíkot, lehet. . De, olyankor amikor már mindenki röhög és temet egy részvényt, akkor szoktak a papírok megindulni.
NEW OPUS GLOBAL