Ha valaki az itteni beírások alapján vett, eladott, bármit csinált szerintem az a nem komplett. Papaya eddig emlékeim szerint 3 dologra célzott, hogy történni fog. Emlegette, hogy hamarosan jön a Titász, mindjárt megvan a végső szerződés, azt láss csodát Titász még mindig nincs itt, jó esetben szeptember 1-től lesz. Első bejelentéstől 2 év lesz mire ideér a Titász. Tavasszal nagy akvizíciót lengetett be papaya, akkor vettük meg a fél tigázt. Csak elfelejtette mondani, hogy a fél tigázért cserébe a fél titászt nem vesszük meg. Magyarán egy lépéssel nem kerültünk előrébb ezt a vak is látta akkor, többen meg is írták itt, hogy ez nem volt szép és elegáns lépés tőlük, hogy a 2 éve beígért teljes titász felét ML más cégei vették meg. Most tavasszal papaya többször írta hogy május végén, junius elején nagy akvizíció. Július elején írta: itt a nagy bejelentés 2 héten belül. Hát én eddig augusztus végéig nem láttam semmit. Ettől még lehet vettünk valamit, de hogy szerinted ezek alapján a papaya által tett bejelentések alapján van az árfolyam a béka segge alatt 326-nál és ennek kell örülni itt, és nem már a mocsár alján 90-nél az erősen röhejes. Inkább társasozzál szerintem lehet az inkább neked való.
Te sem vagy valami friss nyakon felül. Azt gúnyolod aki nélkül 90 Forint alatt lennénk már. Nekem mindegy, de itt sokan a családjuk utolsó Forintjait tolták be kockázatkezelési ismeretek nélkül. Nem szép dolog.
NEW OPUS GLOBAL