exley

Regisztráció: 2021-04-20 14:00:47

Hozzászólások száma: 9 659

Utolsó hozzászólás: 2021-05-07 06:31


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

MOLly tulajok topikja ma, 06:31
 "meglesz a gyümölcse"  a badcsempe vakolónak"
MOLly tulajok topikja ma, 06:08
1502 majd 900 pötty, shortosok kirázva, de most fordított a helyzet, shortos trédek padlóra küldik, Pomperj niába beszéli fel most nem fog bejönni. Ráadásul a működő tőke is az S&P tolja. EEM piacok a padlón újfent.
CoronaVirus csütörtök, 14:27
Bocsánat alaptörvényes kormányzás az nem egyenlő az alkotmányos kifejezés tartalmával. Erről a "bádogos" többet tudna mesélni. összefércelt valamit az ICE-én aza mérvadó manapság. Örökös törvény módosítás akár óránként a alaptörvény szerint.
Tréder Topik :o) csütörtök, 14:18
Kínai "orvos tudomány" szűklátókörűség és kapzsiság. Az akupunktúra nem bevethető, hát van egy oltóanyaguk. Sztem a Richter különbet gyártott volna, de nem engedi a kerál. Mindenkinek jó oltást. A cél az volt, hogy az emberek ne kerüljenek kórházba. Akkor kiderülne, hogy a stadion fontosabb volt. 10 éve nem gondolta a "mindenható atya úristen"hogy jön ez a "szutyok" és kórházak is kellenének a nyomorult talpasoknak. Ő sem hordja bölcsek kövét a zsebében. Nem, Stadión hát így járt. Az elmúlt Tíz év a világ gazdaaság fellendülésről szólt. Oszkó Péter kifejtette, vissza tértünk a 2010 elötti évekhez, de sztem 1965-ben magasabb nívón álltak amagyar kórházak. Kétségbeejtő, de amikor elszsbul az indiai akkor jobb ha mindenki menekül amerre lát.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 14:04
Én a magam részéről nem kokettáltam volna az usztasákkal, gotovina tábornok veteránjaival. Ebből nem jön ki jól a csóka. Az meg hogy bebújt a zsbnapcsi hogyhívjákjába. Az egyenesen katasztrófa. Ő tudja. Mindeki a "saját maga bőrét viszi a vásárra". nekünk kis büfiknek ezzel nagyon tisztába kell lenni. Mi amikor lenullázódunk, nem bujhatunk egy levitézlet bolsi micsodája. Az is csak kitüntetett nagyfiúknak jár.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:57
50 000 milliárd, Karcsú. Az egy évi GDP. Sztem 200 000 milliárd, és akkor még nem írtam sokat. 50 000 millárd lölönél parkol, II. Erzsébet a sehol sincs hozzá képest. 200 000 milliárd töredékéért statáriumot kapott Nicolae Csauszseku. Igaz a mélyen lenézett Románok már csak ilyenek. Bezzeg a magyarok jól tűrik, Vajon meddig?
CoronaVirus csütörtök, 13:49
Vucic, bele szaladt a KKP szűklátókörűségébe a végtelen kapzsiság vezeti a mi köpcösünket is, ebben jó partner a Peti. Vucic jól bevitte az erdőbe. A kínai cuccost be lehet önteni a kanálisba Békásmegyernél, hátha jobb lesz tőle a szennyvíz koncentráció:)
Mtelekom csütörtök, 13:43
Labancok csak  a csutinak adnak dellát, de abból rengeteget. Usában irgalmatlanul sok dodót szedtek be. Kurucoknak korbács jár.
MOLly tulajok topikja csütörtök, 13:33
Her-nady lebeszélte az árfolyamot. Tegnap rám akartátok terelni. Én azt mondom most is FEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja csütörtök, 11:16
Kérhetem, betenne valaki egy könyvet. Köszönöm
Mennyit ér az OTP? csütörtök, 07:00
"Hazudtunk éjjel, nappal, úgy tettünk mintha kormányoznánk":)))
MOLly tulajok topikja szerda, 16:54
Tilos Magyarországon közpénzből átláthatatlan tulajdonosi hátterű (offshore) cégnek közpénzt fizetni a 2012. január óta hatályban lévő új Alaptörvény szerint.
MOLly tulajok topikja szerda, 14:51
Bocsánatot kérek, de ez nem negatív kampány. Tény, valóság. Nem lebeszélni akarom az árfolyamot, mert az lehetetlen. nem akkor lehet kereskedni amikor felszökik az árfolyam. Nyereséget akkor lehet realizálni, amikor a béke feneke alatt van. Ez a papír kiválóan alkalmas a napizásra, mint a mai nap is mutatja. Sok pénzt kívánok mindenkinek.
MOLly tulajok topikja szerda, 14:15
Az ország „családi ezüstjeként” értelmezhető 25-25 százalékos Mol- és Richter-részvénycsomagok ugyanis önmagukban majd’ ezermilliárdot érnek, és ezekből egyetlen papír sem marad a kormány kezelésében.Csak hogy tényleg érthető legyen, nézzük újra a Mol-részvénycsomag példáját! Ezt az adófiztők pénzéből az oroszoktól vette meg a magyar állam, százmilliárdokért. Most ingyen, ajándékba adta oda a kormányemberek uralta alapítványi klubnak. A részvényeket az állam persze megveheti újra, ha akarja: attól, akinek ajándékba odaadta. Újabb súlyos százmilliárdokból, ismét az adófizető pénzéből.Ha nem akar a szponzorizációval foglalkozni, akkor utalja a részvények után járó osztit egy alapítványnak, aki ezzel foglalkozna, de ne a vagyint játssza már át. Azt, amit előtte a piacon vásárolt, 100mrd-ért. Abból a pénzből, amit korábban nem fizetett ki osztaléknak. Legalább is erről is szólt a fáma, nincs osztalék, de van helyette srv, részvényesi értékteremtés.
2318 fole zarna. Ketszer."
.MOL
Egyelore egyszer zart föle.  Es ha ma ala esik, akkor bizony fals kitores volt.
Az pedig azert baj, mert akkor szokásosan megteszteli a megelöző aljat, 2180.
Az meg vagy leszakad, vagy nem.
MOLly tulajok topikja szerda, 11:38
FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL! Nem akartam ünnep rontó lenni. Tudom sokan be vannak ragadva.
MOLly tulajok topikja szerda, 11:36
Szólás szabadság van. De ha megbántottalak elnézést kérek. Ettől még jó ez a cég.
MOLly tulajok topikja szerda, 11:35
Miből? A góré már nem ad lét. 
MOLly tulajok topikja szerda, 11:33
Az egész halmazt űbereli az "azeri bukta" ( északi-tenger buktát nagy nehezen kiheverték most meg ez. Az INA is időzített bomba és ketyeg, a góré nélkül is maguk alá vágnak).
MOLly tulajok topikja szerda, 11:29
Komolyan? Ez a vállalat már nem önálló (NER), brutális veszteséget és eladosodottságot görget maga előtt. campus, vegyiüzem, hulladék gazdálkodás, az állam nem fogja preferálni a törekvéseit terveit, hiú ábránd a góréba vetettt bizalom, de ők tudják. A rothadt almára lehet mondani, hogy szép de egészséges amikor beleharapsz az élettől is elmegy kedve.
NEW OPUS GLOBAL szerda, 07:22
Phyla:)xia.

friss hírek További hírek