Mit jelent az, hogy a tulajdonosi kört képviseli? Az opus vezetője. Nem hallottam róla, hogy az opus bevásárolta volna magát a bankholdingba és tulajdonos lenne. Vagy igen?
Nyugodtan nyelj egy nagyot és gondolj arra, hogy ezt az árat valaki kifizeti. Úgy látszik, nem az árral van baj, hanem a tanári fizetéssel. De legalább örülhetünk, hogy magyar kézben van ez és nem a külföldiek viszik el a nyereséget. Ráadásul büszkék lehetünk magunkra is, hogy a mi adónkból vehette meg, mi dobtuk össze neki a rá valót. Nyereség meg úgysem lesz, mert azonnal befekteti, visszaforgatja, hogy végül mindent bekebelezzen. A működtetésre és felújításra nem kell költenie, azt támogatásként megkapja, szintén a közösből.
A csili-vili (persze környezetet zabáló) verdákkal, ingatlanokkal, vízi járgányokkal rendelkező több, mint 2 ezres burgereket uzsira benyomó jó fiúkra és macáikra.
Még egy apró adalék a nyaraláshoz. Kíváncsi voltam - mint csóró tulajdonos -, hogy a Hungestben most milyen árak honolnak. Az első szálloda, ami az utamba akadt (Mátra Lifestyle) egy vásárnaptól (azaz már nem hétvégi feláras) kezdődő 3 napos időszakra 2 főre több, mint 500 ezer Forintos díjat adott ki (ha jól emlékszem pontosan 521.000,-Ft) . Köpni (azt igazából tudtam volna), nyelni nem tudtam, hogy ez komoly, de nem állítottam be rosszul a paramétereket. Ez a 3 nap két személyre, több mint 2 havi fizetése a már több, mint két évtizede tanárként dolgozó feleségemnek. Beteg egy világ.
Ez kb. olyan, mint az otthoni nyaralásunk, azaz vonatra fel és kerékpárral vissza a Dunakanyarból, mely utunk során számtalan értelemtől és pénztől (meg némi fehérjétől) duzzadó fiatal és középkorú egyed rongyrázásán kell átverekedned magad, akik hihetetlen teljesítménnyel - tanulás és valós munka nélkül, mások kihasználásával és a szabályokra való fittyet hányással, max. az munkás életük első felének bezártáig - érhették el ezt a stációt, hogy megérkezz az újpalotai lakótelepre és megállapítsd, azokkal a szomszédokkal sem járnál jobban :)
Beja asszony fantasztikus hozzáértésének és tudásának köszönhetően a világ leggagyibb részvényévé tette a mi fúziós csodánkat, így jutalmul a bankholdingnál is folytathatja áldásos tevékenységét! Nem irigylem a holding betéteseit, mindezek után valószínű felkészülhetnek a következő "questor-budacash" botrányra!
NEW OPUS GLOBAL