Nem találok szavakat arra ami itt folyik. Blue chip lesz. 50-60 milliárd editda 2019es évben. Osztalék a sikeres 2019 és év után 2020ban. Banki vonal. Telekommunikációs cég. Mindenki jól fog járni. Külföldi tőzsde, stb.
Azzal szerintem egyikőnk sincs kisegítve, hogy példaként erős gazdasági potenciállal rendelkező országokat sorolsz fel, akik akár kis túlzással, mellényzsebből is ki tudnák fizetni az államadósságukat. . Értem én, hogy egy időben finom volt a narancs, de már erősen rothad. Legjobb példa erre a narancsos nemzet-összefogási elképzelésre az Opus. Szép lehetett volna, de vhol félresiklott. Nézz az árfolyamra, és lásd be: a tények makacs dolgok...
Relativizaljuk, eufemizaljuk csak a NER hibait, ugy, ahogy Gyurcsany hibaival is tettuk 2010 elott, vegul is mindig lehet rosszabb... oh wait...🤭 a mentegetes itt csak OV nek jar, mindig, hisz o a "holy holy holy" :D
Ez így azért erős. Az egészségügy NEM a világon a legrosszabb... Sőt.. Nekem volt szerencsém, más kontinenseken is korházat látni, felejtsd is el ezt a legrosszabbat a világon. De ez nem opus story. . A korrupció sem a balkán szintjén van, egy ukrán vagy román, vagy afrikai szintet meg sem közelítünk. Nem hullanak az emberek napi szinten. . Szieszta, lehet hogy zárásara ismét 238.... (de úgy tűnik az 1-2Ft-ot amit írtam tartja) . Jó hétvégét.
Pár szó a nagyszerű Magyar gazdaság remekléséről. Államadósság 80 % felett, ami 40000 milliárd forint felett van. 2010 ben 23000 milliárd volt. Forint 30% leértékelés. Korrupció a Balkán, de inkább az afrikai országok szintjén. Egészségügy a világon a legrosszabb, amit a vírus számai igazoltak, stb.
No,no.....!"a magyar a világ egyik legversenyképesebb nemzete. Ez így van a gazdaságban és a tudományban is, de leglátványosabban a sportban mutatkozik meg, azon belül is leginkább az olimpián”(o.v.) Erre válaszoltam.
Jesszusom! Ezt nem gondolod komolyan... Akkoriban ezért a véleményedért már Recsken, a büntetőtáborban törnéd a követ, úgyhogy a családod sem tudná hol vagy, valaha előkerülsz-e.
NEW OPUS GLOBAL