Nem akarok kötözködni, de minap ecsetelted, hogy két hónapja egy két forintos sávban van a záró. Na az már tegnap nem volt érvényes. Kíváncsi leszek, milyen árfolyamon lesz majd a következő két hónapos stagnálás. Attól tartok ennél lejjebb.
Ne kívánj senkinek sem rosszat, tudod karma... Legyenek boldogok, egészségesek és tegyenek minket is boldoggá a részvény árfolyamával. Szerintem ennyi. Kérlek mielőtt ilyeneket írsz mond ki magadban és ne írd le.
Nem tudom. Nem sok értelme lenne, ha az lenne.... A ML birodalomnak egy kisebb szelete csak az OPUS, 400Mrd-os vagyonnal pedig szerintem nincsenek rákényszerülve arra, hogy lopjanak, trükközzenek egy Nyrt-vel. . Minden jel arra utal, hogy nincs igazam, de mégis azt gondolom, hogy itt csak valami nagyon félrement a rv kapcsán...
Ha azt kellene megfejteni, hogy mi történik az OTP-nél, akkor röviden azt mondhatnánk, hogy szépen nőnek az alapbanki bevételek, a hitelállomány nő, a kamatmarzs stabilizálódik, a menedzsment fogja a költségeket, a portfólióminőség javul, a kockázati költségek alacsonyak, nagyjából ezeknek köszönhető, hogy a bankcsoport újra bőven százmilliárd forint feletti profitot szállított. Mikor olvasunk egy ilyet:Ha azt kellene megfejteni, hogy mi történik az OPUS-nál, akkor röviden azt mondhatnánk, hogy szépen nőnek a holding átfogó bevételek, a hitelállomány csökken, a haszonkulcs stabilizálódik, a menedzsment fogja a költségeket, a portfólióminőség javul, a kockázati költségek alacsonyak, nagyjából ezeknek köszönhető, hogy a holding újra bőven százmilliárd forint feletti profitot szállított.
NEW OPUS GLOBAL