Jó az hozzá tartozik, hogy pécsett kint volt párszor a Moszkva tábla a pécs tábla alatt ki-be a városból :-) Sokaknak átvitt egy küszöböt ami zajlik, de nem lehet érzelmek alapján dönteni... Csak sajnos a társadalom 90%-a úgy dönt. . Azt látni kell hogy ez a választás nem programokról fog szolni, hanem Orbán igen vagy nem-ről. Viszont azt gondolom, hogy a minimálbér 200e és a kifizetett SZJA ad majd szemléletkiigazítást... . Ha nem akkor izgalmas dolgok jönnek, 400-nál bevezetett euróval, 2€ benzinnel, ötlet nélkül, jönnek majd a prpaganda szervezetek, kirakják a szivárványt az iskolákra, azt a 6-8 volt jelölt meg egymás torkának esik, hogy kinél van a netbank pin kódja...
Ettől még az opus nem emelkedne. Ott a 4ig. Mekkorára növekszik, minden szuper a részvény árfolyam meg 1,5 éve lényegében ugyanott van. Tudomásul kell venni, opus, 4ig NER cégként van elkönyvelve ezért a befektetők nem kérnek belőle. Akinek van az is szabadulna tőle még a választás előtt.
Pontosan így van. Viccnek tűnik de nem annak szántam. Ezer ilyen szitu van, és sok esetben tényleg már a nevelésnél kibukik… a szerencsétlen tanárok meg a szar tanulni nem akarókból akarnak kihozni valamit, ami ugye lehetetlen mert nincs akarat, közben a jók, vagy kiválók életkedve is elmegy, figyelmet sem kapnak mert minek nekik hisz jók. Vannak országok ahol egy cél van jóból kiváló a többi más jellegű oktatast kap… na de ez más topik.. . Hajrá opus. Lesz ma 250?
Törölt felhasználó2021. 07. 22. 08:02
AzELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal jóváhagyásával visszaadta villamos energia egyetemes szolgáltatási engedélyét, amely Önre nézve azt jelenti, hogy a társasággal fennálló villamos energia vásárlási szerződése 2021. augusztus 31-én megszűnik. A folyamatos villamosenergia-ellátás továbbra is zavartalanul biztosított, mivel a Hivatal 2021. szeptember 1-jétől új szolgáltatót jelölt ki. Az új egyetemes szolgáltató szeptember 1-jétől az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. Valószínű, hogy a Titász esetén szeptember 1 -jétöl az opus lesz a szolgáltató.
Jó reggelt Mindenkinek ! Az árfolyamot látva én nehézkes emelkedést látok, persze minden részvényem megvan. A fórumban lévő hozzászólásaimat növelem, nem úgy a részvényeim számát, melyet növelni nem kívánok. Betgyuri 9 után jelentkezem. Tényleg
NEW OPUS GLOBAL