Jó reggelt! A Hadházy bejegyzés kapcsán, egy gondolat erejéig visszatérve a politikai hátérre, ami engem leginkább felbasz ebben a történetben, noha nincs erről természetesen felmérésem, de azt gondolom, hogy a kisbefektetőik nagy része fidesz szavazó, vagy legalábbis nem kimondottan ellenzéki érzelmű... Ennek ellenére történik, ami történik. A Hadházy bejegyzés alatt tett kommentekbe beleolvasva, "Megérdemli, aki a gázos cégébe fektet" meg hasonlók, arról az oldalról túl sok empátiát nem várhat az itt tönkretett és bukóban ülő kisbefektető...
NIncsen más választásuk . Hadházi cikke még ha nem is akarta, de még ő is elismerte hogy az OPUS többet ér mint a jelenlegi ár. S Bár hadházi inkább mint Momentumos akar csakis nyerészkedni rajta, de reklámot csinált. Nem tudom van-e valaki aki elolvasta a Kommenteket, de Telekomos részvényes is hozzászólt, aki még anno 800 Ft-os telekomos részvényt is írt, nembeszélve Ruszin Zsoltról is, aki ha csak egy kis ideig is, de megírta, hogy nem úgy van, ahogy hadházi irta. Ruszin Zsolt = Aószakértő, Könyvelők elönöke . Szakember. Itt az ideje végre, hogy a töketlen vezetés milliárdos forgalommal bizalmat és valós értéket tegyen helyre.
Erről az jut eszembe, hogy panaszkodik nálam ipse, hogy azért ment fel x árú ára, mert a hozzávaló rajta volt a szuezi-csatornában beszorult tankeren, amit most lefoglaltak és hiány lépett fel ezért az áremelés. Mondom neki egy cseppet se zavarjon, hogy a tanker nem európa felé jött, hanem ázsia felé ment.
Olvasom a tegnapi termést! Hát tényleg nagy marhák voltunk, hogy belevettünk ebbe. A céget egy nagyon nehezen mozgó tankerhez hasonlítottam egy-két évvel ezelőtt, amibe rakják befelé az értéket, de nagyon lassan mozdul. Ez a tanker azonban ha egyszer megindul akkor nagyot fog menni. A kérdés mikor? Illetve akkor fog nagyot menni ha közben nem fúrják meg zugban a tanker alját és nem szivattyúzzák ki belőle a nyereséget. Lehet már rég nyugdíjas leszek addigra. Ezért mondtam a türelem véges, első negyedéves döntő lesz számomra. Hadházi meg semmi különöset nem írt, ezt mindannyian tudjuk, tudtuk, illetve mivel a fórumon már százszor leírtuk így bármelyik média, újság, tv stb. ráharaphatott volna eddig is.
És még egy utolsó utáni, az egészség a legfontosabb, a többi csak részletkérdés. Vigyázzatok magatokra! Jó kereskedést és nagy nyerőket kívánok mindenkinek! Szép napot!
Még egy utolsó gondolat. Ha valakinek az hozná a megnyugvást, több oldalon keresztül sorolhatnám, hogy min és mennyit buktam. Aki él az hibázik. Ha valaki nagyobb nyereséget akar, annak nagyobb a rizikója is. Idővel mindenki megtanulja ezt kezelni, van akinek nagyobb, van akinek kisebb tandíjat kell fizetni. Olyan nincs, hogy csak nyer, az hazudik. Illetve nem írja le a veszteségeit. Mert azzal senki nem szeret dicsekedni.
Az okos ember a más kárán tanul, a kevésbé okos a magáén, a buta meg a magáén se. Engem csak ez a levél háborított fel, amúgy sajnálom őket. Ez az itthoni kereskedői kultúra, ha valamit elcsesztem, akkor más a hibás. Valaki lépjen már! Segítsetek! Pedig a tőzsdén mindenki a saját döntéséért a felelős. Senkinek nem fogják a kezét a gombok nyomogatásánál. Én is el voltam keseredve, mikor a Budacash bedőlt, de a befektetésem nagy részét a BEVA megtérítette. Mert ott bűncselekmény történt. Itt viszont nincs kivetnivaló, a cég működik. A terjeszkedéshez pénz kell, ami nem jön vissza egyik napról a másikra. Persze ne feledjük, hogy amit a politika lódított rajta, az a politika el is veheti.
Én nem fogom bedönteni az árfolyamot. Ha meg arra gondoltál, hogy a beírásaimmal veszem el a kedvet, arra csak annyit mondok, hogy ha valaki a fórum szerint kereskedik, meg is érdemli, hogy tanulópénzt fizessen. Én soha senkit nem bátorítottam, hogy ezt kell venni. Sőt, kereskedési tippeket soha nem írtam. Mindenkinek kell lenni saját stratégiájának, hiszen a saját vagyonát viszi a vásárra.
Elhiszem, hogy megbántva érzitek magatokat, de mikor csak a lölö nevére emelkedett az árfolyam, akkor senki nem reklamált. Sőt, akkora volt a mellény, hogy tízen is belefértek volna. Napi szinten olvasgattam a siker mámorában úszó milliomosok beírásait és tudományukat. Ha véletlenül valaki óvatosságra intett, az csak a remegő kezű volt, aki lemaradt a gyorsvonatról, vagy inkább a rakétáról. 2017-ben olyan szidalmakat kaptam, mikor írtam, hogy a bitcoin mögött nincs érték, hogy majdnem megettek, aztán jött a zuhé, meg a 3 éves pihenő. Azután, mikor elindult újra a hóbort, akkor újra előjöttek az okosok. Itt sincs semmi baj. Ki kell ülni és kész. Nem kell itt siránkozni. Jó lesz ez.
Az a lényeg, hogy tanuljanak legalább mások ebből a szomorú történetből. Lehet, hogy a következő rezsim is szeretne majd egy fincsi birkanyírást. Fidesz után is lesz tőzsde.
"1mrd-vel 5-600 közé tudnák rakni az árfolyamot 2-3 nap alatt, és senki nem b@sztatná őket" . Ez igaz, de aztán jönnek az ilyen szieszta meg kacsali félék, és elkezd szépen lecsorogni az árfolyam ide vagy még lejjebb. Ha nincs osztalék, nincs kereslet, csak posvány. De még az sem garancia az egész éves pörgésre. Csibefasírt jól írta.
Fejezd már be az arcoskodást... attól mert nagy pofával idebüfögöd a baromságaidat, még nem lesz igazad... az itt lévők döntő többsége nyilvánvalóan tisztában van a tőzsdei kockázatokkal, de itt hazugság áradat volt/van a mai napig, amivel bizony sokakat megtévesztettek, és ezt senkinek nem kellett előre tudnia, hogy ez így fog végződni. Pont. Ne hidd már, hogy mindenki ostoba, csak te vagy a helikopter... macskajancsi... Itt több bizonyítható csalás, hűtlen kezelés is megvalósult. Ez a baj, hogy te kárörvendeni jössz ide, gyomrom felfordul az ilyen alakoktól. Ne nézz inkább tükörbe, valami még meg találja kaparni a torkod...
Pontosabban az ellopott vagyonon akartak volna osztozkodni. Nem is tudom miért gondolták, hogy osztozkodni fognak a vért izzadva ellopott vagyonon. Ha holnap megugrik az árfolyam, az lesz az igazi bizonyíték, hogy manipulálják azt. Parancs szóra állítják be.
Nem kényszerítette senki. A fideszes csókákkal akartak egy tányérból cseresznyézni, a dolog jelenlegi állása szerint csak a magja maradt a cserkónak. Van aki elülteti van aki nem ezeket a magokat. Most jön a vidámabb szakasz.
NEW OPUS GLOBAL