Bizakodó vagyok. Ez baj ? Na nem bíznék benne, akkor mi a fenéért tartanám ? Tök ellentmondás lenne a részemről. Szóval az árfolyam szar. De ha már bevásároltam bíznom kell benne. EZ AZ ÉN véleményem. Ja és vérnyomáscsökkentőt szedek reggel. Co-Dalnessa.....
Aha.... hát akkor van némi bizalom.... megint ellentmondás...hisz bízol hogy nemcsak le, hanem fejlebb is megy hogy eladd....Na mindegy.... sok sikert.
Szánalmas ez a túlzott optimizmus és tények figyelmen kívül hagyása...itt mindenkit átbasztak aki 354 felett vett!Ez van, vevő nincs! 190 forintnál találkozunk!
Jó reggelt OPUS részvényesek :) ✌️ ✌️ ✌️ ✌️ ✌️ Ma tőzsdezárás után jelent az Opus. Az árfolyam ma is erővel emelkedhet csak vevők kellenek. Remélem felébredtek :) Hamarosan jelentkezem.
Szerintem rohadtul áll lettünk b....a a 611-el, meg a lehet 1000 Ft-tal. Opi-Konzum egyben egy bubéval, paks 2-vel 354 Ft célárral? Minimum egy kivizsgálás kellene a befektetők súlyos megtévesztése miatt, nem kis bírsággal. Nem mintha az segítene rajtunk, azt is mi fizetnénk, sajnos. Továbbra is fentartom, hogy más részvény nyereségeinek adóoptimalizálására lesz jó az opi részvényem. Csak az nem mindegy mennyi darabot kell majd eladnom évvégén, hogy kinulázzam azt. Utána tuti nem ezt fogom visszavenni belőle. Nem fogok éveket várni, hogy jó esetben nullával kiolvadjak. Szép lassan évvégéken ezzel fogok nullázgatni és utána messziről elkerülöm ezt a csodálatos papírt. Meg az összes ML érdekeltséget. Sosem fogják már úgy csinálni, hogy nekünk is jó legyen. Eddig sem tették. Kiszervezik innen a pénzt. Tegnapi forgalom? Nevetséges. Emelkedés? Vicc. Nemrég célár nélkül nagyobbat ment egy nap alatt. Végeredmény? Visszacsorgás. Olvaslak benneteket folyamatosan, de a pozitív megnyílvánulásotok csak a reményvesztett emberek utolsó utáni bizodalmára, csoda várására hasonlít. Én itt már nem várok csodát, ennyi idő után már eredmény kellene, ami nincs.
NEW OPUS GLOBAL