ha 356 ra értékelték volna akkor opust, akkor lennénk még csak igazán nagy bajban, mert kétszer annyi részvényt kellett volna keletkeztetni a mi pénztárosunknak a portékájáért,
a baj azzal volt, hogy az apportokat árazták szerintem minimum dupla, de inkább 3x annyira, mint amit értek akkor
az alap felvetés jogos, sokszorosan több részvényt kapott a mester, mint megérdemelte volna
Még ilyen flatline-t, mint a mai. Érdektelen a papír. Robotok, meg brokik adták-vették vezényszóra. Ma sem volt kereskedés. Épeszű nem veszi, bukóban ülő nem adja. Hazug rezsim, hazug papírja. Sztem. 🤔😀
Már többször írtam, hogy mi lenne a megoldás, Mészáros család által birtokolt 500 millió részvénynek minimum a felét törölni kellene. Úgy néz ki, hogy a becsület számukra nem létezik.
Hát azért senki ne legyen már elájulva a 180 milliós mai forgalomtól!!😄 Volt ugye tegnap egy 345 Ft os célár meghatározás, nagy reményeket fűznek sokan a holnapi jó jelentéshez!! Ahhoz képest ez a mai forgalom kritikán aluli!! Ha valóban valami fantasztikus gyors is jönne már sok száz milliós forgalommal tegnap és ma bezsákoltak volna a bennfentesek 😄 De mindennek ellenére én nagyon is remélem hogy jó lesz a jelentés ,és sokan fejvesztve ki tudnak szállni ebből a történetből 😉
Lehet, hogy akkor papírforma szerint kijött nekik a matek, de azóta szedegettek ki cégeket. Helyettük maradt az ÉCS, ami ugye (az elmaradó bevételeken keresztül) az eredmény-termelő képességet rontja erősen, ami pedig azt vonja maga után, hogy a piac 250-et (sem) ad egy rv.ért, nem hogy 600-at. Mocskos dolgok ezek.
Később is nyilatkoztak a jelenleginél sokkal magasabb részvény árfolyam kapcsán, de valahogy sosem történik utólag revideálás a részükről, igaz ezeket nehéz lenne érdemben kimagyarázniuk. Számomra talán ez a legdühítőbb, hogy lapítanak, pedig érdemben promotálniuk kellene a portékát.
Az egyszeri (eladási) tételek hozadékai is folyamatosan gyűlnek, bár el is költhetik újabb célpontokra, ami meg árbevétel növekedéssel kell, hogy járjon, igaz az feltétlenül nem jelent profitot, bár anélkül egy vállalkozás nem életképes, "elvileg".
Kiváló meglátás, meg is kaptad érte a leszólást. :( Sejtem, ez is csak egy a sok beetető-felrántás közül. Jön egy felemás jelentés, amit a felbeszélők szupernek festenek le, de a valóság meg az lesz, hogy pár nap múlva csorog tovább a pincébe. . Tegye fel mindenki magának a kérdést: Ha az Opus értéke most tényleg 300 feletti reálisan, akkor a bennfentesek miért nem tömték tele a zsebeiket ? Nemrég 220-ért is mennyiséget lehetett venni (igaz napokig tarthatott), de voltunk 200 alatt is. Akkor nem volt jó biznisz? Na ugye! Felrántás, majd szabadesés/csorgás...
NEW OPUS GLOBAL