A "nem sok időtök van"-ra annyit tudok reflektálni, hogy ha azon érdekcsoport váltja le őket, akik ezerfejjel kampányolnak ellenük, akkor "csak" a jövőnket fogják ellopni az újak, s az valószínűleg sokkal jobban fog fájni a magyarságnak (már aki az akar lenni, maradni), mint a mostani elit által végzett protekcionista viselkedési forma.
Otptop nyertestárs 430 fölé vizionálta április végére és azt mondta , hogy lesz nagy kapkodás. Ez a mai nap ékes példája a kapkodásnak. Majd május 30 negyedéves jelentés, arra vmerre egy kis időre biztos elmozdul.
Itt mindenki kivan, megértem én is bukoban ülök minden nap, miközben az ország vagyonát belepakoljak ebbe a folyton csökkenő megaszarba. De legalább valamit próbálni kellene csinálni, mutatnia. Pénteken én itt leszek nyitáskor, veszek, már nem oszt, nem szoroz. Meglátjuk hányan lesznek itt.
Nekem személy szerint az utóbbi vásárlásaim, amivel minimálisan kozmetikáztam az átlagáramat már egzisztenciális kérdéseket vet fel, szóval nincs nagy motivációm a folyó fizetésemből az ablakon kidobni újabb forrásokat és a kötési díjjal etetni a munka nélkül jól megélőket, mert lassan ez olyanná válik, mint egy jó nyugdíj megtakarítás, azaz örülhetsz, ha látsz még valamit belőle, persze ha megéled. Biztos, hogy már több, mint tíz alkalommal vásároltam másfél év alatt, de jelenleg egyelten vételem van pluszban, ez mindent elmond az egész árfolyam történetről. Összefogás ott kezdődne, ha több lenne a befektető, mint a sok spekuláns, de ettől egyre messzebb kerülünk.
NEW OPUS GLOBAL