Szerintem nagyon bele kell húznod ha ezt a szöveget el akarod hinteni és ebből még profitálni is szeretnél. Az apokalipszis nagyon úgy néz ki elmarad. Amcsik is tetőztek, vagy legalábbis közel vannak. Ha meg igaz az a pletyka szintű 50Xes vagy még nagyobb szorzó a kimutatott és a valós fertőzések között, akkor a nyájimmunitás is megfelelő mértékű lesz. Karanténosdi nélkül is szépen kezelhető a továbbiakban. Hogy ne csak OFF legyek : 564es átlagom van. Bolond lennék eladni ha visszamegy 600ra. :D No, meg attól, hogy a spekák galamb módjára felborították a bábukat és összesz@rták az asztalt ... a játszma még nem ért véget. Végre a vezetőség is rájött, hogy a folytatáshoz le kell tisztogatni az asztalt és felállítani a bábukat.
Sajnos itt a tőzsdén még komoly esés fog jönni. Nagy tévedésben van aki azt hiszi, hogy ennyi volt. Index szinten még simán jöhet egy -40%-os lejtmenet.
szerintem annak akinek 500-600 között van a nullaja a legnagyobb hulye lenne, ha ott eladná " huh, soha tobbet opust, eladom az osszeset a g&cibe" felkiáltással .. Ezzel gyakorlatilag alairna hogy csak a szerszam rossz oldalat kivanta kiprobalni, a lejtmenetet. De ez még messze van, meg "ha"... de ha a mai zöld végre egyszer meguszná a büntit...
Bigprofit,nagyon jól látod láttad már korábban is ezt a tèmát. Írtuk is többször h.csak magára hallgasson az egyèn ha befektet.. BetGyuri! Nem elrugaszkodott gondolat, meglátjuk. Hidd el sokan örülnének neki🙂 nekem 150-160 Ftmagasságában mikor beírtam h.miert is gondolok e hó végére 430-at vagy felettit,akkor sokan csak néztek, károgtak,de nem foglalkoztam velük hiszen sokan csak károgni, saját pozit kezelni jártak ide a vonalaikkal,pesszimizmusukkal,de ah.irtuk,írtam anno egyszer a shortos kánaán is véget èr..mert OPUS többet èr jóval mint 150-220Ft.. Látszik h.jelentes jó/extra jó is lehet,ha már interjúban is pedzegettèk.. Aki vett lent 2hete már nyert,igaz sokan 150nèl a 100at várták,de hát papírnèlkülieknek,veszteseknek,kishitueknek ah.a tőzsdèn kívüli világban, itt is lenniük kell! Addig vegyètek amíg olcsó.. Remèlem a hèten nem ez volt az utolsó 15% feletti emelkedès.. igaz van akik nem szeretik a nagy up okat,de ez legyen az ő bajuk🙂
kb 550-en lennék bukó nélkül. Hosszú távú elképzelés volt amikor 2018ban elkezdtem venni a papírt. Kisfiamnak vettem megtakarításként. Időm mint a tenger. :)
NEW OPUS GLOBAL