Sztem nem szuekolt neki. Honnan az.. tudod, hogy nem vagyok részvényes. Mi a.. olvasnám a topikot. Rólad sem tudom higy az vagy. Gpeti hányszor irt élcelődve az árfolyamról. Amugy leszarom tiltassal ki. Meg lesz a napi jo cselekedeted.
Olvasom a Kall beszámolót. Az üzemi tevékenység eredménye ugye -10.797 millio euro. Ebből mit ad isten 9 millió écs! Ezenkívül 6.238 millio euro egyéb ráfordítás. ! A teljes adózott eredmény pedig -17.481 ezer euro. Ez ugy jött ki, hogy még megfejelték 6.5 millió euro kamat jellegű kifizetéssel a korábban alkotott minuszt. Reméljük ebből kifizették a cég tartozását. A cég összesen értékesítésből netto 73 millió euro bevételt hozott. Azt irja anyag jellegű ráfordítás 74 millio euró. Ha nincs 10 millio euro egyéb bevételük (nem tudom mi a fene lehet egyéb bevétel, mit adhattak el?) akkor még alapból is veszteséges lenne az üzem?
Ideje tiltani teged joember.En nem minuszoltam,de akkor en vagyok a 9.-ik.Ha valaki a pirosnak szurkol ebben a topikban az menjen a francba.Nem kell provokalni a longosokat.Foleg ugy,hogy veled egyutt westeros sem reszvenyes.
Dakó Gyurinak írt levelében írta: Valóban, a KALL Ingrediens Kft. üzleti éve a 2019. év vonatkozásában még nem a naptári évhez igazodik, így az év zárása (ez 2020-tól már egyenszilárdságú és naptári évhez kötött lesz) 2019. év szeptember hó 30. napjával megtörtént. Ezt a társaság közzéteszi, azonban felhívom a figyelmet, hogy annak egyedi adataiból az OPUS konszolidált szintjén következtetések levonása félrevezető lehet.
NEW OPUS GLOBAL