Én is néztem, beszámoló sehol. Korábbiak 2019 február 27. 16h 2018. február 28. 21h megjött. Most semmi. Lehet kitalálták, hogy mivel a Kall Ingredients Kereskedelmi Kft. alá két cég tartozik: 1. Kall ingredients Kereskedelmi Kft. Kall Ingredients Trading Kereskedelmi Kft. cégjegyzék:16-09-016987 2. Kall Ingerdients Kereskedelmi Kft.. Tisza TK-projekt Kereskedelmi kft. cégjegyzékszám: 16-09-016853 hogy őrájuk a 6 hónap vonatkozik. De, mielőtt mindenki kardjába dőlne jegyezzük meg, hogy amennyiben az ilyen eljárások végső határideje munkaszüneti napra esik (vagyis február 29 szombat), akkor a következő munkanap (vagyis március 2) a végső határidő. Érdeklődve várom a hétfőt.
Sztem elrontották ezt a fiúk. Ez a szabály: "A beszámolók feltöltésére éves beszámoló, egyszerűsített éves beszámoló esetén a mérlegforduló napját követő ötödik hónap utolsó napjáig (a cégek többségénél jellemzően május 31-ig),összevont (konszolidált) éves beszámoló esetén a mérlegforduló napját követő hatodik hónap utolsó napjáig ad lehetőséget a törvény. " A Kall-nál Szeptember 30-ig tart az időszak... azaz rá az "ötödik hónap utolsó napja" vonatkozik. Ez pedig február 29 lett volna, azaz a tegnapi nap.
Sajnos a Kall beszámoló továbbra sem lett közzétéve. :( Nem értem hogy ennek mi az oka, mert szerintem február utolsó napjáig közzé kellett volna tenni.
Vírus hisztit hamarosan a migráns invázió váltja fel. Elindultak a honfoglalók, 2-3 hét és a déli határnál lévő műsor lesz a fő téma. Nehéz hónapok jönnek, sajnos emelkedés esélye minimális. Coronavirusra hivatkozva vissza lehetne tartani a bevándorlókat, országos karantént kell elrendelni, az országba senki nem léphet be megfelelő papírok és vizsgálat nélkül. Akinek nincs papírja, az már eleve vizsgálat alá sem kerülhetne.
ha alapkezelő végezte mondjuk a tranzakciókat, akkor gondolom a törvény enged időt, hogy írásban megkeresse az MNB az alapkezelőt, és annak a válaszát is! Biztos nem arról van szó, hogy nem látszik feketén-fehéren, hogy mi történt, de egy vizsgálatban illik megkérdezni az elmarasztalni kívánt felet is, de előtte a véleményét elmondhatja a hatóságnak!
NEW OPUS GLOBAL