Köszönöm a közbenjárásod, szép munka volt, az összes darabszámom meg van, kezem nem remeg, öntözni kell a kertet, hogy beérjen a termés, és kezdődhet az aratás, HAJRÁ Gyuri, HAJRÁ OPUSZ‼️🍀
Jó Reggelt MIndenkinek ! Szombat van. hamarosan mennem kell Monorra a gyerekkel focira... És én ide jöttem a fórumba egy rövid időre hozzátok, hogy pihenjek egy kicsit :) Nos átnézve a tegnapot... Péntken ha megnézitek ki tudott emelkedni, akkor mi nyertünk. MINDENKI MÖGÖTTÜNK. TAPS, Forgalom 5.-ik hely. . Hm... Részvényszám : Brutális 1 millió részvény egy nap alatt. TAPS: Végülis kaptunk egy MNB büntit 500.000 Ft értékben. A pénz jelképes. MNB vizsgálat : Folyamatban van a bejelentés óta. Szerintem hamarosan nem záródik. Én 1 évet adtam a lezárásra ( bejelentéssel ) . Tehát még vizsgálódnak. Sajnos a BUBE szerződés idáig nem lett bejelentve. De nem is hiszem, hogy elengednék. MÁtrai Erőmű : A szerződést még nem írták alá. Ha megvan akkor bejelentés. KALL : Nagykópénak üzenek kitartás , lesz jelentés. Most néztem én is, nem lett felrakva. Igaz hétvége van. Lehet hétfőn látunk számokat... . A válaszlevélre érkezett véelményeteket és megköszönéseket köszönöm összegszem ... Mindenkitől Búcsúzom. Vasárnap reggel írok, ígérem. HAJRÁ OPUS ! BETGYURI u.i : végülis 267 millióval +5% emelkedést tud csinálni :) Másoknak pénteken ez nem sikerült. A Részvényeim teljes mennyiséggel megvannak. Sajnos nem vettem .
Kall: szerintem rárepültek a E10-re. Meglepő, hogy pont a jogszabály módosítás előtt indult el a gyár. Tudja valaki, hogy az ALCO-KALL FINE 96.2 vagy ALCO-KALL 99.9 bekeverhető-e benzinbe? (BTW: új a weboldaluk?)
Ez egyébként azért pofátlanság mert ezt nem kell titkolnia. Semmibe nem tartott volna leírnia azt hogy ma vagy holnap, de erre sem volt képes. Ezek a válaszok csak arra mutatnak rá, hogy megvannak sértődve a fórumra és ezért még azt sem írják meg amit egyébként nem kell titkolniuk.
Sajnos pontosan ez történt. Érdemes ezt elolvasni:
Kall 2019-es beszámolójára, mert ott a fordulónap ősszel volt és 2020.02.29-ig kell/kellett elfogadni a cég beszámolóját, szóval szeretnék megismerni legalább a fő számokat.
Valóban, a KALL Ingrediens Kft. üzleti éve a 2019. év vonatkozásában még nem a naptári évhez igazodik, így az év zárása (ez 2020-tól már egyenszilárdságú és naptári évhez kötött lesz) 2019. év szeptember hó 30. napjával megtörtént. Ezt a társaság közzéteszi, azonban felhívom a figyelmet, hogy annak egyedi adataiból az OPUS konszolidált szintjén következtetések levonása félrevezető lehet. Remélem kielégítő kérdésekkel tudtunk, tudtam szolgálni a megadott témakörökben. Ez azért szintén a pofátlanság egy új szintje, hogy annyit nem volt képes közölni, hogy mikor jelentetik meg a beszámoló. Ennyire sem volt képes. Ma vagy holnap kellene egyébként kijönnie, az lett volna a minimum, hogy ezt képes kinyögni. De semmi. Zéró.
Szia Gyuri! Köszönöm szépen a segítséget. Sajnos a válaszok olyanok, amilyenekre számítottam. :-( Próbálom értelmezni, Dakó úr válaszait de sajnos ezt érzem ki belőle: - "Milyen visszajelzést kaptak" kezdetű kérdésre a válasz: kurvára nem érdekli a külföldi befektetőket a cégünk, mert kívülálló számára káosz az egész cégcsoport. Mivel nincs meggyőző az üzleti tervünk, ezért kellene újat készítenünk, de most még fingunk sincs, hogy mi legyen benne. - "Mikor kezdenek el kommunikálni a befektetőkkel" kérdés fordítása: ha már így bekérdeztél, kioktatlak: a média hülye, a kisbüfi hülye. Amúgy most éppen kommunikálok veled. - "Mikor kezdenek el tényeket, adatokat" : még a törvényi kötelezettségünknek sem tudunk eleget tenni (v.ö. a mai BÉT hír !!!). Mit vársz tőlünk? - "kormányzati hírek": amit az origo lehoz és Szíjjártó megmond, azt később úgyis el tudod majd olvasni a BÉT híreink között. - "A fúzió óta drasztikusan esett a cég árfolyama": És? Közöd? - "Kérem részletes cégenkénti kimutatásba részletezze, mely cégek és milyen %-ban kerülnek konszolidálásra az Opus Nyrt.-be": olvassatok jelentés, abban nem lehet hiba. (ez nagyon gáz, mert már volt hiba a jelentésben (azóta javították) és a tőkealapok nem egy transzparens képződmények) - Certik: közöd? - "Mikor várható a nemzetközi piacralépés?: Nem tudom - "Mozgalmas időszak": a főni nem döntötte még el, hogy mi legyen. - "fúzióval "mindenki jól fog járni": kis buták, jól bevettétek. Szerintem sajnos cinikus és szemét válaszokat kaptunk...
A cég hivatalos álláspontja az, hogy a cégük többet ér, nem tudnak olyan okról, ami a (több mint) felezést indokolja. Vagy tényleg kib.sznak velük, amit nagyívben kiröhögnek, mert hosszú távon gondolkodnak. Vagy hazudtak, hazudnak... mindenki döntse el belátása szerint...
Emlékezz az ellenzéki tüntetésekre. Látható, amit ott megígértek, igyekeznek betartani: ( tv székház bemenetel után ) Mindenhol, mindenben kőkeményen támadni fogják a kormányt, a fideszt és minden ehhez köthető személyt. Főleg parlamenten kívül. Szvsz opiban ez is játszik ML miatt... Jó támadási felületnek tartják, és harapnak rá az emberek... ezett : 1 Nem csak fideszes befektető létezik , vannak, akik ugranak az ilyen hirekre, amit amúgy a PF is imádott, lásd Mátra.... 2: kis közkéz miatt egy lóvésabb ellenzéki kör (akár bróker cégekkel karöltve) simán le tud hozni egy ilyen esést két év alatt... Nem a részvényben hívő kistulajok nyomták le a papírt, ebben biztos vagyok, ők pont ennek ellenkezőjét várva vették meg. Nem is ML, vagy a cég, mivel a darabszámuk változatlan...
Van politikai kockázata ennek a cégnek, de emlékezzünk! a 2018-as választások óta csökken, a felfelé íve a cégnek pedig 2017-től kezdődött, amikor is már csak egy év volt a 2018-as választásokig. szóval ha úgy tetszik félidőben van a fideszkormány, de a rv már a megválasztása után azonnal csökkenni kezdett.
NEW OPUS GLOBAL