70% Mészárosé, és további 8,62 % nem kereskedik a részvényeivel. a többi az érdekes, valamint az, amit gyuri és a társak feszegetnek. Pl JG-nek van-e még papírja vagy nincs már?!
Tisztelt Random Capital! Bizonyára Önöknek is feltűnt, hogy az Op(i)mus - Konzum duó felfutásában felfokozott kisbefeketetői várakozások hajtották felfelé az árfolyamot. Az akkori cégmenedzsment, és a különböző konferenciák és befektetői ankétok az extrém gyorsan növekedő vállalati akvizíciókra és várakozásokra alapozott. Rendkívül visszatetsző számomra, hogy a több ezres ügyfélkörükhöz, napi hírlevél fogmájában eljuttatott "félhivatalos" álláspontban a saját felelősségüket próbálják annulálni, aként, hogy e nyomorult hírlevelükben még egy név sem szerepel arról, hogy kit jegyez ez a lebecsmérlő munka! Tisztelt Random Capital! Mélységesen szégyelljék magukat viselkedésükért! Jobban tették volna, ha nem közölnek inkább semmit. Maradok továbbiakban: Pojáca
Én anno ott voltam a randomos előadáson, a konzumos 10000es árfolyam szerintem komolyabban lett adagolva, mint ahogy most félvállról írják. De persze nem lehet ezt tőlük számonkérni.
Ajjaj. Megint 250 környéke. Lehet nem tetszett nekik a levél. :S :) Hardcoreterror gondolom már ki is stoppolódott. Mi lesz velünk ha majd jönnek a Gpeti féle nagyobb tulajok kiszállói. Vagy akik 200 körül nullában kidobják? Sajnos úgy érzem sosem szabadulok már meg ettől a részvénytől. :(
A Random hírlevele : Jó reggelt Mindenkinek. Még egyszer köszönök mindent, Édesapám teljes tudatának birtokában folytatta a tegnapi napot!! KÖZÉRDEKŰ: először is az informatikai rendszerről: a tegnapi leállást gyorsan orvosoltuk, most tényleg bennünk volt a hiba nem a BÉT-ben, a külföldi piacokhoz kapcsolódásunk egy rövid időre kinyírta a rendszerünket. Valóban igaz, a sok külföldi instrumentum lassítja a rendszert az amerikai nyitás után a Mobil appon, dolgozunk rajta. A visszaigazolásokat a Google és az Apple szerver küldi, nem direktben mi, de felvettük a kesztyűt, segítünk ezen is hamarosan, viszont nehéz a problémát lokalizálni, mert sokaknál tökéletesen működik, és van akiknél nem. Összességében: mindenre igyekszünk mielőbbi megoldást találni. Természetesen nem tőzsde időben fejlesztünk, és komoly a szándékunk hogy egy még jobb rendszert csináljunk. Ehhez szükségünk van a türelemre, mert amennyiben tényleg jót szeretnénk csinálni az rengeteg időbe telik, szóval nem holnap lesz. Másodszor. A Random soha nem shortol semmilyen részvényt és a négy nagy papíron kívül (OTP, MOL, Richter, MTEL) nem is kölcsönzünk senkinek! Sosem shortoltuk az Opus részvényeket és az ügyfeleink sem shortolhatják tShort ügyletként, a napon belüli eladások pedig TDT keretében kötelezően záródnak így a napi egyenlegük zéró! Az a helyzet, hogy mára a Random képviseli a lakossági online kötések 30-40 százalékát Ügyfeleink forgalmaként, nem csoda ha versenytársaink mindenben minket látnak, a hazugság attól még hazug állítás marad. A 3,1 forintról emelkedő OPUS 800 forintra emelkedett és a kérdés így szólt, ami sosem lett ajánlás: lehet-e 1000 forint az OPUS, és a 100 forint alól emelkedő és 3000 forint fölé jutó Konzum esetében a kérdés ez volt: lehet e 10000 forint Konzum részvény árfolyama? Az előadás, amit tartottam fundamentálisan mutatta meg, hogy mi kellene ahhoz, hogy mindez megtörténhessen indokoltan és az is egyértelmű lett, hogy a fundamentumoknak mit kellene mutatniuk ehhez. Az előadás most is letölthető a weboldalunkról. Holnap pedig érkezem a bevásárlási listával, rengeteg listát kaptam, köszönöm! Ma pedig Édesapám egészségére érkezzen a vicc is: "Két homokszem repül a sivatagban. Megszólal az egyik: - Haver, ideje lenne már leszállnunk... Mire a másik: - Hülye vagy, ekkora tömegben?"
NEW OPUS GLOBAL